Söndag

Idag har jag hunnit med en hel del känns det som. Så fort jag kom hem från Anelle åkte jag med Fredriks familj till Alexs inflyttningsfika i Norrviken. Så sjukt fin lägenhet! :) Sen drog jag med Sarisen till Stinsen för att hitta lite nollningskläder till henne. Hehe, så vi fikade lite och kollade runt lite i affärer och det slutade med att jag köpte ett par dagisbyxor och två par örhängen på rean :) sen jag började jobba på förskola kollar jag nästan bara efter kläder att ha på mig när jag är där. Nu ska jag äta middag!

Gammal bild på Saris




Hot sweet chili

Trött och snorig beger jag mig till Vällingby och min fina vän Anelle för lite tjejkväll. Shiiiiit vad kallt det är förresten! Fryser ihjäl om näsan.



Dessa har jag längtat efter hela veckan, nu äntligen.

Mobilblogg

Hej svejs! idag har jag bland annat kollat på lite läskiga hajfilmer med min brorsa. Jag är så sjukt rädd för hajar så det finns inte :p får värsta paniken när jag ser sånna filmer men det är endå så himla kul typ, för att man blir så himla rädd.

Men a, imorgon ska jag börja jobba igen, och då är det planeringsdag på förskolan så vi ska iväg till en gård och planera och göra lite annat kul. Måste därför upp typ 5 på morgonen. Hehe det är jag inte van vid kan jag säga! Sen ska vi på en föreläsning på lördagen som verkar jättespännande. Den handlar om barn som väcker funderingar.m

Jag är fett stolt över mig själv btw! Jag klippte faktiskt Fredrik igår. Helt själv. Där sparade man lite pengar allt. Hehe försökte ta lite bilder med mobilen nu för å visa. (lite för lat för att plocka fram datorn och kameran) Men det syns kanske inte så bra. Aja godnatt på er!




Håll i hatten

Om exakt en vecka drar jag och Fredrik till Thailand. Det ska bli så himla skönt! Bara sola, bada, äta och ta det lugnt. (Kommer dock sakna mina små dagisbarn)
 
Jg är sjukt taggad också för att Fredrik har fått en gammal? systemkamera av sin kusin. Fatta snygga bilder vi kommer ta!!!?! Så nu håller vi på att försöka lära oss alla funktioner som typ är skitsvårt x) Taggad tjej
 

Nikon D40 välkommen in i familjen♥

Long time no see

Tja tja bloggen!
 
Japp, igår fyllde man 20 och eftersom att har halsfluss har jag inte varit på systemet, hehe. Gårkvällen spenderades med sällskap av Fredriks familj, vi hade en liten liten middag tör traditionens skull. Lika kul som alltid! Det blir heller inget dagis eller ica för mig den här veckan, det suger. Så ligga hemma i sängen och kollar på tv typ. Ett inlägg med mina fina födelsedagspresenter kommer kanske sen om vi har tur. 
 
Puss på er kära bloggläsare. (Nej såhär fräsch är jag inte just nu, från nyår)
 
 

RSS 2.0