Kaaaaaaaaan Agnes kan Agnes!

Jaha ni, min dator är fortfarande paj så innan träningen imorn ska jag åka med mami och lämna in den på lagning (hoppas jag får en sprillans ny!) Därför sitter jag nu på min brorsas rum och försöker förstå mig på hans dator. Alla fall! Min helg har varit så sjukt rolig :D I fredags drog jag och Agi hem till Oskar på maskeradfest med alla andra ledarna och lite flera x) Hehe för det första minglade man runt med alla ledare och så :) sen hällde sara chokladsås på mig, sen fick jag värsta hickan som jag var tvungen att äta lingonsylt för att den skulle försvinna (wtf vad är det för husknep?), sen fick jag bevittna spridningen av nån slags sjukdom (omg Agi det är bara vi som fattar men jag kommer seriöst aldrig glömma det), vad jag vet tog jag även en tupplur på golvet :P Sen får väl kanske bilderna tala för sig själva.



mycket trevlig kväll måste jag säga! Efter en lång väg hem men en oknäd skinnjacka hamnade jag i sängen för att 4 timmar senare gå upp :P I går drog vi ju till Ebba och Johannas landställe för att fira deras födelsedag i efterskott. Det var så mysigt! Vi badade, åt tårta, myste vi bryggan, osvosv!



Update

Yey jag är hos Freddy!
Allt är som det ska.
Har lärt mig lite matte e stuff. Haha det var coolt.


Lycka

Jaha ni då var datan sönder igen! :/ Ska lämna in den på lagning, sen. Supermegasuck, dåliga data.

Men! Jag har byt till Agnes fysikgrupp så vi ska läsa gymnasiets svåraste kurs tillsammans :D :D Är så lycklig inget kan förstöra för mig nu :D

Idag var btw första skoldagen :D Wiho är sjukt taggad på skolan! Sen fikade jag med Ebba, Johanna och Agi, sen drog jag och jobbade :D och sen drog jag till Oskar och myste med ledarna + Niklas! Nu ska jag sova så jag orkar med 8-16, hehe man kör hårt från början ;)

kommer bli bäst

okej... idag börjar jag trean, det är stört. men shit vad taggad jag är inför året!

Ledarmys

Nu ska jag strax bege mig hem till Sara och träffa resten av ledarna fär lite film och godis! Superbra sista kväll på sommarlovet! PUSSS


Galet

Vad snabbt det gick!

Då börjar sista dagen i det fria (lite taggad för att börja skolan också). Och jag sitter och läser teori och äter glass. Haha

Myskväll

Nu blir det skräckfilm med brorsorna och Freddy. Mysfaktor 100.


Älsklingar



Å mina gulliga konfimander hade gjort en låt till oss ledare som dom sjöng i slutet på lägret, shit jag ryser! (som sagt sämsta kvaliten eftersom jag var tvungen att filma med Fredriks gamla mobil)

Konfagudstjänst!

Idag var det ju först konfirmationsgudstjänst eller vad det heter haha x) Sista sista grejen med alla konfirmanderna ever och det var sjukt sorgligt. Kan inte fatta att vi var på läger förra veckan :P Tog alla fall lite kort, hehe failade hårt och glömde minneskortet i datan så fick filma med mobilen men a, shit happens!



Å mina älsklingar kommer verkligen sakna er♥

Sova i 100 år

Får man säga att man är trött så vill jag säga att jag är det nu. Fy 17 om en halvtimme bär det av mot konfagudstjänsten! tänkte göra en törnrosa sen när jag kom hem kanske, hehe. Slutkörd tjej!


Dåså!

Tar med min onda armbåge och langar mig till Agi och myser med mina älsklingar Ebba, Johanna och Agnes. Vi har mycket att ta igen hehe. (haha ja har mjukisdress på mig ja)


Ser ni bulan btw? :P

Mål!

Fick värsta chocken igår när jag hade fått post från ica maxi x) Hehe vad vill dom mig liksom, hehe så visade det sig att dem ville ge mig lite gratis saker x) typ fullkornsspagetti, disktrasor, vaniljglass och en förvaringsburk. Så himla random men varför inte?! ;)


Provsmak

Hehe... Ja jag har en bula i ansiktet och en skadad armbåge... Ledare kan tydligen också ha roligt. Haha nej men det var skitkul hos Emil igår, tyckte i alla fall jag :)



Haha och sen gick det utför, nej men cencur på resten av bilderna! :P

På sommaren ska man grilla

Tjatja bloggen :) Kom precis hem från jobbet där jag spenderat hela min dag i stort sett. Nu ska jag snart börja göra mig klar för att dra hem till Emil och grilla med ledarna :) Lite klädkris bara hehe...

Jo igår kom jag hem till Fredrik halv 11 och han hade gjort taco till mig :) Haha älskar att det första jag hör när jag kommer innanför dörren är: "Äää älskling det blev lite fel" haha jag tänkte att han skulle ha glömt att ha i tacokrydda eller nåt men så hade han tydligen hällt i tacokrydda för fisk med smak av chili och lime. Jag ba wtf finns det ens? Hahah men det var faktiskt gott :P

Nu måste jag lägga på ett litet kol! Syns!

Wehå

Då drar jag iväg på min heladagenutflykt :)


Mina cupcakes! Hehe lite snyggare än dom förra x)

Hoppsan...

Gårkvällen spenderades med att baka cupcakes och chilla hemma hos Agi. Haha det var helt stört för vi råkade somna typ runt 12 och så vaknar vi upp två timmar senare och ba shit jag måste hem och sova x).

Idag händer det grejer! Ska först med mamma till bilskolan, sen jobba, sen till kyrkan och förbereda konfirmation och sen direkt hem till Fredrik x)

Shit skolan börjar om typ 5 dagar!

Tjolahopp

Gårdagen var så sjukt stressande! Hehe vaknade jättesent och drog fort som attan till Ica och sen till kyrkan för att fixa inför att konfirmanderna skulle ha fotografering och övning inför sin konfirmation, det tog typ forever! x) Sen langade vi ledare oss till Paddys, hehe det var supermysigt!

Idag ska jag till stan med Vickan och Agi :D kommer bli awsome!

Pussar och kramar!

Dagens shopping


Köpte den för jag börjar få slitet hår! Ska klippa mig i veckan och börja använda hårinpackning för att ta hand om håret! Shit har blivit värsta inpackning/ansiktsmasktönten. (tänkte skriva lite om skönhetstips sen!)


Så snyggt och tydligen väldigt high fashion :P


Gaaaah, dessa två köpte mamma till mig för jag har önskat mig det skitlänge! Älskar muffins och cupcakes så jag har bestämt mig för att bli bra på det ;)

Hur står det till?

Konfaveckorna var helt underbara! Bästa ledarna och köket och konfirmaderna, ville verkligen inte åka hem :'( Vet inte vad jag ska säga mer än att vi sysslade lite med Gud och aktiviteter och a vet inte :) Det man gör på konfaläger, stämningen var bara så himla bra och alla var så gulliga! shit är helt förvirrad av att vara hemma i sollentuna... Men imorgon får jag träffa mina älsklingar♥ Kanske lägger in lite bilder senare

Alla fall, idag var jag och fikade + shoppade med Sara, det blev frapino ett örhänge och en hårinpackning :) Sen klockan 5 drog jag och jobbade! Shit har ju varit ledig (eller haft semester som det heter på lite mer proffsig svenska) i 9 veckor! Hehe, men det var skönt att komma tillbaka :D Sen drog jag till Agi och catchade up lite med henne innan jag drog hem och tog mig en kopp te :) Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma så vi kan se film!


stora strand

Jag gillar att dansa

Nu blir det fika med Sara! (shit kan knappt fatta att jag är hemma)


The last song

Just hemkommen från konfaläger! Har varit två underbara veckor, tillåt mig att däcka på sängen ett litet tag.

SS2

Jag har kommit på att jag är värdelös på att packa, det är så himla tråkigt och jag sparar alltid allt till sista sekunden så får jag springa runt och stressa/irra i slutet. Inte så värst bra!

Alla fall, då bär det strax av mot Åmål och Stora Strand, är faktiskt sjukt taggad och jag tror det kommer bli 2 kanonveckor.

Hej så länge!



RSS 2.0