Detta är ju helt sjukt!

Har ni hört talas om chokladdieten? Haha det låter ju helt sjukt, aldrig att man får i sig de vitaminer och grejer som behövs! :P Choklad är gott i en viss mängd, men man lär ju tröttna och tilllslut typ spy av choklad :P

Alla fall, dieten verkar gå ut på att bara äta choklad och det ska då förebygga mot bla. cancer och influensa. Såhär skriver chokladdoktorn:

"Forskare har kommit fram till att man inte blir fet av choklad. Som exempel finns det ett antal feta människor som äter 3-4 chokladkakor varje dag och de hade dåligt samvete pga deras höga chokladkonsumtion. Hela livet hade de fått höra av livsmedelverket och dietister att de ska minska deras chokladkonsumtion för att det är chokladen som gör dem feta. Men som tur har en forskare som heter Prof. Dr. Marabou gjort studier som visar att det inte var chokladen som gjorde dem feta, utan all den andra maten. Det visade en ny studie! Deltagarna tog bort alla annan mat och fick livnära sig 3 månader enbart på 3 chokladkakor per dag och alla tappade minst 5 kilo på 3 månader. Studien finanserades av Marabou, Lindt, Suchard, en amerikansk djurfabrik som levererar mjölken till mjölkchokladen och det svenska tandläkarförbundet.

Det finns fortfarande okunniga läkare som inte känner till de här nya studierna och de varnar för att äta så mycket choklad. Men som tur har en del nya studier visat att choklad är helt riskfritt. I en studie som varade 4 veckor fick 500 människor leva helt utan choklad, medan den andra gruppem med 500 människor fick äta en chokladbit per vecka. Dödligheten var inte större i gruppen som åt choklad. Om någon talar om för er att choklad är skadlig, är han bara inte uppdaterad i forskningen.

Eftersom man förväntar sig en ökad chokladkonsumtion finns det olika vägledare som snart ställer in sina hemsidor i nätet, tex. chokladdoktorn. Där kan man läsa om människor som blev av med alla möjliga sjukdomar med chokladdieten, tex. plattfötter och kronisk gonoree, Och vad som är en sensation: Ingen av de som deltog i chokladstudien från Januari 2012 och som åt 3 chokladkakor om dagen har tills idag fått cancer och fågelinfluensa! Det bevisar att choklad skyddar mot cancer och influensa. Chokladdoktorn säger att han inte ens går till cancertests längre.

Chokladdieten innebär att man tar bort all annan mat och endast lever på choklad. Eftersom choklad är mjuk och smälter i munnen, är choklad mycket bättre för tänderna än mat som man måste tugga säger chokladdoktorn. Choklad mättar, smakar gott och innehåller antioxidanter. Mjölken i chokladen innehåller alla mineraler och vitaminer och därför kan choklad anses som ett fullvärdigt livsmedel. Det bör vara en anledning till att skippa all annan mat."

Sen kanske man ska ta det här med en nypa salt :P Inget jag rekomenderar i varje fall.


E = mc^2

Jaha, då var man åter hemma för att plugga lite på hålet.

Efter skolan ska jag med Freddy och shoppa! Jag är fett taggad, men ändå så tynger morgondagen mig eftersom att man inte är ledig imorn, ska ju göra högskoleprovet så måste gå upp tidigt och massa saker... Men lika bra att va glad för så gör man inte av med lika mycket energ :P



Facelook

Vad blir det för mat?

Sitter jusn nu och äter aprikoskräm, yummie!! eller babymat som jasmine säger, och så försöker jag plugga litegrann, kan inte förstå hur mycket jag har innan lovet, blir ju trött för mindre.

Idag ska jag och Freddy äta tacos! :) hehe familjen med dålig fantasi, nej men fett svårt att bestämma vad man ska äta till mat varje dag x) Man vill ju va fett sattsig och göra typ lassange, fiskgratäng, korvstroganoff men man orkar ju inte lägga ner så mycket tid på mat x) och så är det ju lite pinsamt och typ dra fram kokboken för ma inte vet hur man ska göra :P det är något jag inte längtar till när jag flyttar hemifrån, hehe det är så skönt att bara bli serverad :P


Freddy på middagen igår! :)

Ute krigar vintern emot våren

Jag måste nästan ge mig en klapp på axeln! Hehe när jag och Sigge kom innanför dörren kunde jag nästan inte stå emot att ge honom lite godis, men jag gjorde det inte! Asså verkligen puppyeyes på den hunden! Ta hand om en hund är ju värsta ansvaret ju! Har aldrig haft hund eller behövt ta så mycket ansvar för någon förut. Hehe x) gick alla fall ut med honom en snabbis när jag sluta och nu ska jag plugga.  Hehe Alexandra the dogsitter


pluttis♥

Vårtecken

Kolla vad jag såg på väg hem från skolan idag! :D


Tröjan du hatar

Å vad jag suger på att plugga inför historiaprov, fattar inte varför. Kanske för att man inte är ensam. Nja provet gick väl sådär, blev klar så himla tidigt så jag drog hem för att plugga inför allt annat man har innan lovet... (spanska, svenska, biologi)

Men på lovet ska jag i alla fall till Göteborg! Åååå är så taggad!!!


Förra påsken, hej shorts och linne

Mysteriet på Greveholm

Har samlat mig lite,

Vad ska man säga om årets julkalender? Hmmm jag äälskar Greveholm, och om det här blir fail kommer jag bli besviken, men jag tror att det kan bli rätt bra! (Bara man inte börjar störa sig på grejer som ändrats, a ni fattar) Ska bli spännande att få reda på mer om vad som hände i första Greveholm. Jag som tyckte slutet var så bra med att familjen fick bo kvar där och allt, men tydligen inte :P Ska definitivt följa programmet, hehe kollar aldrig på julkalendern men det här måste man bara se. Fiasko eller succé? det är frågan! :P

Inget kommer ju dock slå de gamla karaktärerna, seriöst vad jag älskar allihop♥



En man ska ju inte gå och tänka på det nu, herregud 8 månader kvar x)

OMFG



lite skitsad just nu

Promenix

Nu ska vi ut på promenad med Sigge! Ja vet, inte typiskt mig att ta hand om djur hehe men :P


Min sång

Bor med dom här två gulligubbarna den här veckan!





Fredag

Har lite fullspäckat schema idag känner jag!

Nu har jag håltimme från 10.10 - 13.50 så passar på att åka hem! :P Så var Fredrik ledig idag så hinner jag vara lite med honom :D

Efter skolan ska jag till centrum och fika med Ebba, Johanna och Agi :) Fett mysigt ju.

Sen ska jag hem och käka (pappsen ska grilla :D nu får jag sommarkänslor) och så ska jag klippa Fredrik och så ska vi göra en jordgubbstårta (hehe massa fika idag känner jag) sen ska jag möta upp Sara för att dra på fest hos Jossan. Awsome!


Just nu!

Jajamensan

Nu: Cirkelfys


Man blir ju för glad

Jag blev så glad! För igår träffade jag mina små gullungar Sara och Jossan! Har inte sett dom på år och dar känns det som. Jag d ö r liksom.

Å vet ni vad? Jag cyklade till skolan idag! Å kan typ inte beskriva lyckan av att det är så bekvämt :D och att det var så fint väder, seriöst! :) Älskar verkligen att cykla.

Annars så pluggar jag för det mesta hela tiden typ. Men vadå, snart är det slut! Jag längtar!


SS2 ♥

You are amazing

Gårdagen var jättekul! Vi var ju först hos Mickis och åt middag och sen drog vi till Avenyn och dansa som galningar. WIHO vad kuuuul


Födelsedagsbarnet!


Det var lite dimmigt :P

Vaknade dock lite trött idag hehe så gjorde inte så mycket förutom att va med Freddy, sen drog jag med mamsen och tränade, SERIÖST kommer inte kunna gå på flera dagar så jobbigt var det! Hehe och så var vi ich handlade massa mat! :) Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem så vi kan äta lite godis och kolla på Once upon a time på Freddys tv som vi typ äntligen fått igång! Haha och så har vi min lilla plutt tv där bakom x)


Mot liljeholmen!

Nu ska jag snart dra hem till Mickis på födelsedagsmiddag med dom bästa tjejerna. Kommer bli asmysigt! :D Hehe tvärtemot vad den här kaosdagen har varit.


PEACE OUT


Un mundo mejor

Bästa morgonen på länge! Hehe tänkte kolla igenom min projektrapport lite och sen skicka in! ÄNTLIGEN snart klar med allt vad projekt heter, Sen 12.40 börjar skolan va med tre lektioner wiho :D Sen ska jag direkt till stinsen och kolla i lite affärer och sen ska jag och mami köra lite spinning :) Awsome!

:D <-- JAG

SÅ BRA!!

Å vad jag älskar Den Sista Dokusåpan! Måste ses! ;)




48

Yo! Hehe torsdagen blev plötsligt mycket enklare när jag fick reda på att man kunde jobba hemma på spanskan vilket betyder att jag slutade 13.40 istället för 16, inte nog med det hehe jag börjar 12.40 imorn också! Kan ju göra vem som helst glad ;) Jag vet att jag tjatar men seriöst har aldrig längtat till sommaren såhär mycket!


bara 48 skoldagar kvar av gymnasiet (om jag räknat rätt) seriöst tagga!

Vi har världen framför oss

Godmorgon! Hehe å, min sovmorgon förstördes av att jag behöver plugga...suck

idag är det en lång dag, går i skolan till 4 och ska sen hem och plugga och när jag äntligen är klar med projektrapporten och svenskagrejen är jag ledig från plugg imorn, tillsvidare alltså. och det vill man ju vara!

ska även försöka träna idag! Var ju ett tag sen sist så att säga... :P kanske lura med mig brorsorna till friskis x)


Sötis småbrorsor

Dagens citat

Dagens citat (och jag anar att humorn kommer från en viss Johan x)) Alla fall, Fredrik och jag sitter och äter middag, och så råkar det va svamp (omg älskar svamp).

Fredrik: Du har svamp i munnen!

Haha det var fett kul! Svamp som i snusksvamp man kan ha haha och så var det liksom vanlig svamp x)


min lilla solstråle!

Glada tankar!

Så nu då, onsdageftermiddag och man ska plugga osm en galning tills klockan blir typ 6 för å ska man på ledarutbildning, wiho ! Amen vi kör bara!

Om man gör saker med ett leende på läpparna blir det mycket lättare (haha okej jag prövade faktiskt det på fysiklektionen i måndags och det funkade inte men allt annat funkar ju typ x))

:D



Finns ingen bättre låt när man är sur på nån, älskar videon!

Kämpebra

Imorse va det lite kämpigt att gå upp och ha fysiklabb, hehe men det skulle ju vart värre egentligen. Agge och jag drog hem vid 1, eftersom att vi stått ute i 2 timmar och 40 minuter och väntat på att få komma in. Men icke, kan inte säga att kvällen var waste för jag hade så kul, eller asså lite emellanåt så att säga x)

Har aldrig varit med om liknande, har varit dyngpackad och kommit in lätt som en plätt men dom här vakterna var ju helt galna, vissa som inte ens druckit någonting kom inte in. Till och med polisen tyckte att jag inte såg kapabel ut till att ställa till skit där inne. Men a, inget å va ledsen för jag fick ju trots allt gå VIP på donken på hemvägen (a)

Men om man ser det såhär, det kan ju knappast bli värre x) nästa skiva lär ju äga ;)



Är du sparsam eller snål, SKÅL

Första skivan

OOOOMG ÄR SÅ TAGGAD! Snart dags att dra hem till Elin för lite förkrök och sen Whiteskivan på Pure! Ska dansa hela natten och sen hem till Agi och sova, hehe sen var det upp imorn och ha fysiklabb 8.20, haha men det är en annan historia ;)

Shit! Det här kan man inte missa!



KUL

Kom typ precis hem från stinsen, åkte dit en snabbis med Fredrik efter jobbet för å kolla på en tröja till whiteskivan :) Såååå himla taggad!!! :) Hittade även skitsnygga höga shorts! Så typsikt mig att tycka det är snyggt typ ett år efter alla andra, haha men så är det alltid, hatade ju jeansjacka och skinnjacka förut haha men nu älskar ja det! x)

Men nu ska jag öppna min historiebok... Plugg, plugg och mera plugg man blir ju trött. 


Så bra lååååt!!!!

tjollahopp

Det ska bli 7 grader idag man ba omg vad skööönt :D Så jag langar converse och skinnjacka idag! :D :D Sen efter skolan ska jag dra och jobba :) sen hem och plugga inför redovisningarna som jag kanske kunde varit lite snabbare med att göra :P men a x)


Söndag

Har just vart och tränat! Wiho, först lite medelpass och sen gymma med mami x) Nu väntar jag på att hamburgarna ska bli klara där nere och sen ska jag lägga mig och kolla på film med Freddy :) Har varit en söndag som alla andra, typ då man är så himla lat och inte gör ett skit x) Men hur skönt är inte det på en skala?


Små dårar 19 maj 2009 ♥

Lovely ending

Idag har jag bara slöat, typ. Eller gick först upp pch hängde lite med Freddy, sen drog jag till jobbet, sen drog jag hem och pluggade lite/slöade och nu ska jag iväg till Ebba och Johanna med Agi :) Perfekt slut på dagen!


mina partybrudar ♥

Å vad jag längar!!!

Shit pommes vad jag längtar till sommaren!!!!!!!!


Å jag längtar verkligen till att åka till landet!! ÅÅååå vad jag ska hänga där mycket, nu när man har körkort och kan styra en båt själv blir det så mycket lättare! x)


Å Göteborg och Alex, åååå tagga


Shit ska till Turkland med mina älsklingar! Can't believe att jag ska tillbaka till mitt favvoland :D

Shit, nedräkningen har börjat! inte ens en period kvar :D

Gran Canaria

Lite bilder från Gran Canaria! Som ni vet gick min kamera sönder tredje dagen så jag hann tog inte så mycket kort, har inga kort från stranden eller nåt :(

Men resan var i allafall awsome! Har ju inte varit på all inclusive förut men jag måste säga att det var sjukt najs! Shit så mycket mat som hade och glass och god frukt och skit! Det var liksom väldigt skönt att bara kunna käka när och hur mycket man ville :P Men man kommer ju inte ut så mycket, men det fanns ändå inte såmycket utanför hotellet, tror vi var på den sidan liksom. Vi tog ju bussen typ om vi skulle nånstans, typ stranden å så :)

A så vi käka, spelade kort, badade, solade, pluggade minimalt med fysik, promenerade, var på marknad a och bara tog det lugnt! :) Hur skönt som helst! Kände att jag verkligen behövde lite värme såhär mitt i den tråkigt vintern. Det gick så himla fort bara...


och ja, där började kameran sjunga på sista refrängen, jävla skitkamera som ska funka under vatten och så ba läcker den in!!!! RIP


Hem, ljuva hem

Tja! Har åkt hem från skolan över lunch och hålet, orkar inte va i skolan haha x) så nu sitter jag här och funderar lite över framtida plugg samt projektrapporten. Hm inte ett dugg kul, jag längtar så till studenten!!!!!!

Men man får väl nöja sig med att det är fredag, än så länge. Ikväll ska vi till Vickan på födelsedags middag och det kommer bli fett kuuul :)



Grattis snygging på födelsedagen!!!! :)

Som sagt

skola till 16 och sen jobba
det blir en låång dag
wehå imorn är det fredag





Nämen tja!

Yo! Hehe då var man hemma :P hehe försov mig där lite på morgonen till Gran Canaria så hann inte blogga x) Sen när jag kom hem har jag typ levt med näsan i plugg... Men nu när religionen är slut och fysseprovet avklarat har jag fått livet tillbaka! :) (ett inlägg om Gran Canaria kommer med bilder osv, dessvärre gick min kamera sönder typ tredje dagen :'( men a)

Jag är så himlans glad! Älskar när man precis har gjort ett fysikprov, för då vet man att det är skit långt kvar till nästa! Så när jag kom hem bara kastade jag mig i soffan och kollade på gårdagens DH avsnitt (omg sista säsongen) och det var ju bara sjukt spännande!!!! Vem var det som skickar dom där breven till Bree och som vet att dom har mördat han Alejandro? Tagga nästa tisdag! ;) Sen drog jag på ledarutbildningen, hehe fast jag hängde med Saris + resten på onsdagskällan istället för dem behövde inte oss x) Myyys!

Just nu känner jag mig lika glad som jag brukar göra nä jag ser McDonalds skylten när man är ute och åker bil långt :P


oja här hör jag hemma! x)

RSS 2.0