Cupcakes

Dagen har ägnats åt att baka cupcakes med Fredrik :) Här har vi resultatet



Hehe det blev inte det vackraste man sett hehe och inte heller bara två st :P Lite tidsfördriv sådär bara. Tycker alltid att dagar som är dagen innan man ska åka iväg nånstanns är så långtråkiga man har typ inget att göra förutom att packa, och så är jag så förbannat trött också. Nu ska jag börja packa ner grejer som behövs under de närmaste 2 veckorna när jag är på konfaläger. Wiho!

Lila

Då var det mjukisdress- och filmtajm. I like it ;)

Jag suger på att uttrycka mig

Gårkvällen bestod av grillning hemma hos Fredrik, och så var Martin också med. Eller med Martin och Fredrik hemma hos Fredrik? Haha det blir konstigt hur man än skriver det, aja vi åt och drack och snackade lite skit (alltså inte skitsnack utan bara vi snackade om saker, så fult att skriva så snackade vi om saker för klart man snackar men det låter trevligt att skriva att vi snackade alla fall, aja skit samma får välja utökat och lägga till Svenska C). A och sen såg vi på Kommisarie Späck (haaha grym film för mig som älskar svensk deckare).



A och nu idag/ikväll ska vi till min farbror på grillpartaj (mycket grillande såhär dags) och ja... Det kommer väl bli trevligt :P

Tillbaka från landet

Yey landet var awsome, även om vi mestadels jobbade eftersom det såg ut som det gjorde x), vi badade massor och grillade korv typ :P Vill tillbaka nunu!


Mot landet

Väskan är packad och direkt efter körlektionen drar familjen - pappa + Fredrik till landet :D


I'll give you everything you'll ever need

and I'll find a way to turn you into a monster
me and you we could rule the world
cause no one's gonna mess with me I'm monster



Vit choklad

Hejhopp! Idag har jag varit med Fredrik och mamma och shoppat! (lön igår wiho) A så jag köpte två klänningar och en munkjacka (det var ju egentligen Fredrik som skulle köpa kläder hehe men jag var ju bara tvungen att kolla lite jag med x))  Sen gick jag hem och typ sov, hehe kan inte låta bli att sova är typ fortfarande trött efter göteborg, magaluf och p&l känns det som. Haha eller börjar jag bli gammal. Sen drog jag och körde lite bil med kära bilskolefröken och nu städar jag och sen ikväll blir det lite hemmaspa-kväll med ansiktsmask osv, har typ fått en grej för ansiktsmasker tack vare Alex men det är ju fett kul och så blir man super fräsch! Kan tippsa om "Montagne Jennesse" som är mitt favorit "märke" som man bl.a. kan köpa på Lindex.



A och så var ännu en dag på sommarlovet slut.

Den du

Har varit med Luvs idag och köpt en gul mjukisdress (omg) :) Nu ska jag strax trampa iväg hem till henne och dela en flaska vin.


good news


Jag är så glad just nu!

Hej

Idag ska jag till Ljusterö med Luvs :) kram och puss och hej


Omg

Omg efter 3 långa (och helt underbara) veckor är jag äntligen hemma. Har haft det jättebra och jag har inte haft hemlängtan, det var bara så skönt att få komma hem efter att ha varit med om allt. Om ni fattar.

Magaluf var perfekt, vi hade skitbra väder osv. haha men jag brände mig första dagen och kunde inte sola sen på resten av veckan för jag var så bränd. Det blev mycket festande (omg skumparty) och sol och bad sen var vi också på nåt vattenland :) Orkar (alla fall inte nu på ett tag) lägga in bilder på bloggen (haha olojal bloggare) men vi tog 884 st...

Sen var vi ju i Göteborg :) Hade det jättebra och ville egentligen inte åka hem från Alex, har hunnit med en del där också; vi såg sista harry potter (shit vad bra den var!!!), var på Ullared hihi, badade i havet och sjön, fiskade krabbor, bakade kanelbullar, va på Liseberg (Atmosfear var så inte läskig) osv :)

Sen på hemvägen drog vi förbi Småland för att gratta Sara i efterskott :)

Nu ska jag och min älskling titta på film och mumsa i oss lite kakor från Bräckeboden (om ni inte vet vad det är får ni skämmas :P ) är typ helt slut efter ja, allt.


Alex och jag i Atmosfear!!!!!!!!! x)

Nästan där

Allt om Magaluf kommer upp senare har inte orkat, kom ju hem sent igår och nu om typ max 30 min ska vi dra till Göteborg. Kommer bli så himla awsome!


Here we come!

Jag är Lucy in the sky jag är högt över molnen

Å vad ni saknar mig nu va? Haha vad ni har tröttnat på mina tråkiga tidsinställda inlägg :P Haha ni får stå ut lite till!


om ni glömt hur jag ser ut ;)

Choklad i ansiktet


Haha ansiktsmask i måndags!

du och jag jag och du


2009 det var grejer det min fina vän

Jag vill vara allt



Helt stört hur man kan älska en människa så mycket som jag älskar dig. Föralltid vi♥

Lite bilder från middagen hos mig

Magaluf-tjejerna käka middag här för ett tag sen och här kommer pyttelite bilder när vi posar :) Enjoy


Andas genom mig

Gud vad jag saknar mamsen, papsen och tvillingarna! Har ju inte sett dem sen förra tisdagen då dom åkte till Bulgarien, och nu när jag är i Magaluf tills tisdag har det gått två veckor ju :'(

Bjuder på lite familjebilder massa blandade tillfällen och datum ;)



(gosh kolla in håren)


Å så söta!

BÄÄÄÄSTAA

Jag har världens bästa tjejer! och nu är vi på Magaluf, kan det bli bättre? Nej!



Tidsinställt!

Nu landar vi i Mallorca! Taggar till inför bästa veckan ever!




Mot Magaluf

Då bär det strax av mot Magaluf! Fan vad jag kommer ha det bra! och som tack för så fina bloggläsare har jag gjort öite tidsinställda inlägg hehe.

Omg nu är det nära

A Fredrik och Alexandra

Avslutar dagen med att visa upp vad jag och Fredrik gjorde till middag :) Pastapesto med lax, och det blev supergott, vilket team vi är :D Nu ska vi sova så vi orkar upp imorn. 03.30 står klockan på. PuSs


Namnam

Peace & Love



Dag1:
Vi kom fram och gjorde oss hemmastadda; slog upp tältet, tog en promenad och bekantade oss med stället (omg bajamaja) åt lite pizza, köpte campingstolar, solade (det var så himla varmt!!!!). Shit jag har seriöst aldrig sett så mycket tält i hela mitt liv, det var seriöst smockfullt! Och ändå fick vi en sjukt bra plats :) På en kant bredvid vägen som delvis hade sol och delvis skugga + att vi hade najsiga grannar! Sen på kvällen drog vi och kollade massa artister; Lykke Li, Jimmy eat world, Kings of leon och allt vad dom hette :P Sen drog vi runt lite på campingen och körde ölspel tills det var dags att gå och nana ;)



Dag2: Släpade grannarna in cdspelaren i vårat tält klockan 7 på morgonen x) Så vi vaknade pigga och glada efter 4/2 timmars sömn hehe. Vi skulle se band hela dagen typ så efter vi hade chillat drog vi till festivalområdet och kollade artister (typ Veronica Maggio, Oskar Linnros, 30 seconds to mars, M.I.A, kanske nån mer har glömt), tog massa tatueringar gratis bröd kakor m.m. Även då var det strålande sol :) Sen drog vi hem och söp med grannarna!



Dag3: Drog vi till badhuset först på förmiddagen för att först bada (feeettt kul) och sen duscha och fräscha upp oss. På dagen var jag feeeettt trött hehe och så tappa jag rösten och kunde alltså inte snacka. Sjukt irriterande! S kvällen var inte så jättekul för mig satt och lyssnade på alla andra och gjorde charader. Najs! Vi såg alla fall på Timbuktu, Petter, Maskinen och The Sounds. Sen drog vi även och käkade korv på macken på vägen hem från Maskinen.



Dag4: Vi hängde på campingen och festivalområdet (typ hela dagen igen). Vi såg Daniel Adams-Ray, Bob Dylan, Håkan Hellström, Journey och Mando Diao. Så klackan 2 kom jag och Johanna hem efter att ha sett Håkan. Haha och det var den sjukaste natten av alla p&lnätter. Haha jag hade skitkul, (och Andy fick sitt brösthår vaxat med silvertejp!) vi tjejer sprang runt som galningar på campingen haha och så att vi avrundade allt med lite alkoholkrig. Varav att jag fick åka hem luktandes som en alkis x). Men what the fuck la gente esta muy loca.


Tidsinställt!

Ska försöka med tidsinställt inlägg igen :P Få se om det funkar ställer tiden på 12:30 :D

Lilla snigel akta dig

Goddag goddag! Hehe idag har jag massor att göra och jag fattar inte varför jag segar hehe x) Lite trött från peace&love kanske, alla fall! Idag ska jag packa (OMG vi drar ju till Magaluf imorgon!!!!!!!), ev. städa lite här hemma, åka till banken, växla pengar och fixa med lite musik som ska med. Låter kanske inte om så mycket men jag är så seg på allt så :P Sen ska jag bara chilla och vila upp mig och inte överansträniga mig så jag inte blir sjuk eller trött eller nåt haha :P


Tomt utan bilder så jag bjuder på en från 7an

Död eller levande

Helt sjuk veckan har varit! Hehe jag skrev kanske aldrig det men jag drog ju till Peace&Love, hade sjukt kul och jag ska skriva mer om det sen. Men just nu är det bara så skönt att ha duschat ur all alkohol ur kläderna och håret och sätta på sig mjukisdress och äta hamburgare med världens bästa pojkvän! Ha det

RSS 2.0