Lääääängtar



och hur trevligt såg inte det här ut då? längtar tills imorn!


Sovmorgon!

Godmorgon! Fick lite sovmorgon/skriva hemma idag från spanskan så jag gick upp vid 8 och har skrivit lite på min report och tagit en lång dusch! Och så bakade jag scones med vaniljyouhurt till frukost :) Så himla gott! Nu bär det av mot skolan! (i solen)



Frukost!

One last kiss

Säger bara en sak, stort tack till Hertigen av Westminster som (enligt wikipedia) uppfann de första gummistövlarna! Shit kunde inte haft bättre nytta av dom än idag, gick ju som i en sjö till bussen imorse! Hehe och som några vet så hatar jag när det läcker in, asså får typ damp när jag blir blöt om fötterna.



Ja sen så när jag kom till skolan kom jag på att Agge skulle åka till Mora idag, omg kommer inte träffa henne fören nästa lördag/söndag och då har jag redan vart i Gran Canaria och fysikprovet är nära... Å kommer sakna min lilla pissmyra♥



Nu ska jag i alla fall ta och köra min kära bror till hans träning, Alexandra aka Taxi, haha skoja x) gör det så gärna :P



Det börjar närma sig

Shit hur lyckas jag bli så trött egentligen! Hehe, är alla fall glad för jag fick lite sovmorgon idag x) Idag är det veckans värsta dag för jag har håltimme varannan lektion... så irriterande, men det blir sista gången eftersom vi byter period efter lovet :D så ska på engelska nu en timme och sen hem och plugga/äta lunch.

Shit det börjar närmma sig, både till godispåsen och Gran Canaria! Så taggad! :D


Update

Just nu är jag så sugen på allt vad socker heter så jag nästan dör. Är det abstinens jag känner? Det är ju helt sjukt i sånna fall, i'm addicted it's a crisis

Förresten, vem kunde tro att det tar ån här lång tid att skriva religionsuppsats! Kors i allsindar tur att man inte går sam x)




Packlista!

Kom precis hem från skolan och sitter nu och knaprar på ett äpple och försöker skriva en packlista till Gran Canaria, nån som känner igen sig i att alltid packa ner förmycket? Händer mig varje gång. Använde inte ens hälften i Magaluf, men bättre förmycket än förlite :P brukar också alltid glömma massa saker usch :P Man ska ju ha med sig massa småskit också som mobilladdare, solbrillor, medicin osv osv. Superviktigt ju (haha till Danmark råka jag ju försova mig så glömde i stort sätt ALLT sånt hehe)

Mn är det någon ide att ta med långbrallor? typ jeansleggings? och hur många tröjor behöver man? vilken handduk ska jag ta? vilket naggellack ska jag ta? (omg shit typ största problemet) ojoj här måste planeras!

näej livet är inte lätt


magaluf i somras med bästa brudarna, sist jag var utomlans
(hehe eller räknas Danmark?)

Ljus(huvud)

Det är ju fettisdagen idag! Hehe och det märktes på ica idag, hehe :P själv tål jag ju inte mandelmassa så ska sen, typ när jag har tid, baka egna semlor och ha chokladbollssmet i istället! Feeett gott :D :D Kan jag verkligen rekomendera ;)

Just nu sitter jag och skriver sammanfattning på fysiken... boooring, men måste göras, jag är så himla suuur för jag kommer behöva plugga fysik på lovet eftersom att vi har prov onsdag v 10. Kul man kommer ha det på Gran Canaria då (omg om 4 dagar ligger jag och steker på Gran Canaria!!) Så ska plugga så mycket som möjligt i förväg. Smart_tjej_93

Nu måste jag återgå till fysiken, Ω μ God


min finfina vän, vad skulle man göra utan dig

Shhh säg inget till Fredrik



var bara tvungen, fast ånej jag kommer inte äta förens i helgen :P

Bjursås

Här kommer lite bilder från Bjursås, hehe var inte lika duktig som jag brukar vara på att ta kort. Men vi hade iallafall det supertrevligt med massa snö, mat och trevligt sällskap :)


Whatever you say

Gdmorgon! Hehe sovmorgon idag, så skönt! så ska ta mig igenom två lektioner och jobb sen hem och plugga! har fortfarande mycket kvar att göra innan helgen :P Kan inte fatta att jag tagit mig igenom en dag utan godis, med tanke på att det finns så mycket hemma. Snacka om att man har gått och blivit diciplinerad :P

:)

du pratar snabbare än alla jag känner

Yo

Mitt förra inlägg verkade försvinna ut i cyberspace så, a om ni undrar varför jag inte ens tagit mig tiden att skriva mer så har jag haft ganksa fullt upp. SKOLA, sen så drog jag hem och pluggade fysik och sen skjutsade jag grabbarna till jujutsun och gick och kollade lite affärer med mamsen :)

(omg omg de hade billigt godis på coop forum!!!!!!! men jag kan inte köpa nåt eftersom jag har en vit vecka, eller allfall till fredagkväll)

Sen måste jag chokera med att jag faktiskt blev impad på fysik lektionen idag! Asså jag vet det är helt sjuk, allt kan verkligen hända. Asså inte så intresserad att jag blev motiverad att plugga utan ba woooow fett coolt :P skriver mer om det sen hade jag tänkt!

Hehe jojuste var ju och åkte skidor i helgen! Det var fett kuul hade glömt att det var så kul, wiiie men ska lägga upp lite bilder från det imorn hade jag väl tänkt! För nu ska jag mysa med Freddysen och äta frukt...


på repeat i bilen till/från Bjursås

GODNATT

Bjursås över helgen!

Dagen har vart lång men nu är jag sjukt glad för jag ska åka till Bjursås över helgen och åka skidor :) :D med Johan, Freddy och Malin! :D

Vi ses!



Don't be upset, be a sunset

Hehe, efter skolan idag skulle jag och Agge på studiebesök i ett hindusikt tempel (jag vet, man ba wow ett tempel i sollentuna) haha men det var ett vanligt hus, a fast dom hade stängt fast med öppen dörr och vi gick in...

Hehe men vi vände snabbt och gick ut igen för det var ingen där, förutom mannen i filten men a. Nu skriver jag på min engelska (igen) och chillar galet.

Snart ska jag iväg till friskis och köra lite cirkelfys! Jag älskar cirkelfys, har ni aldrig provat det borde ni verkligen göra det!!! :)


Våra vägar möts igen


Tjolahopp

Jag överlevde faktiskt engelskan... Belive it or not men den var nog lättare än det jag hade i EnB förra året, då fattade jag noll :P Så nu är jag hemma och ska skriva lite på min slutuppgift i engelska, kommer lätt sakna engelskan (lite delade åsikter om studenten osv). Menmen, hehe man kan ju inte gå i gymnasiet förevigt!

Kanske dags för mig att fixa en ny design snart! :P




Eldvittnet

Nu är jag hemma från ledarutbildningen (hm förutom att alla trodde att jag hade bajsat på mig tidigare under dagen så var det kanonkul!) och hade faktiskt tänkt hoppa i säng och läsa lite! Läser Keplers senaste bok Eldvittnet (omg det är så spännande att jag tror jag kommer dö). Imorgon kommer jag också dö för då har vi hörförståelse i EnC = blä. Men mamma har bakat havrebollar som jag kan tröstäta när jag drar hem på hålet!


Den här söta saken köpte jag igår som en liten allahjärtansdag present till mig själv!


Och från Freddy fick jag tre paket av mina favoritkakor! :D :D♥


Whats up

Yo bloggen! Idag har jag vart i skolan, dagen gick fort ända fram till projektredovisningarna (lots of drama) så a fick typ huvudvärk för första gången i mitt liv x) men a sen drog jag till sollentunabiblan och fick hjälp av min kära smarta vän Johanna med fysiken! Happyface. Och nu är jag hemma en sväng och typ pluggar lite och ska sen iväg på ledarutbildning, å nej jag ska inte gå den igen ska lära andra att bli ledare :P


Johanna - Alltid där med en hjälpande hand ♥

what are words

Godmorgon! Idag är det z-dag(omg lycka)/alla hjärtans dag! Så idag ska jag först gymman med Agge halv 11. Sen ska man väl ta tag i lite plugg också och jobba :) Sen ikväll blir det middag ute med la familia! Kanske jag och Freddy skulle gå på bio också ;) Jag vill ha en stoooor popcorn x)



jag älskar dig mest

Spontanbakar med bror



läs hans blogg här

RSS 2.0