Inte igen!

Mitt internet har börjat strula så jag kunde varken skriva mer eller lägga upp mer bilder igår... och faktum är att jag var så himla trött att jag typ somna hemma direkt efter knattarna. Så det var min kväll :P

Idag ska jag ju direkt till knattarna och träningen efter skolan. Så kommer hem runt halv 9 och då ska jag se till att mitt internet funkar! Det roliga är att det funkar på alla andras datorer här hemma förutom min x) Får väl låna nån av Marcus eller Robin om inte annat.

puuuussss!

Welcome to the jungle

Är zombie i skolan, heheh menmen så himla värt för jag hade så galet kul igår med brudarna :) Slutar om 20 minuter och då ska jag hem och sova  (a) och sen träffa Luvs klockan 2 för lite shopping. It's going to be amazing! 

bilder kommer!


lika som bär

Efterskolan, hehe 1 timme wihi, så drog jag till Agi och fikade lite med henne och Emma, hehe dom tvingade mig och lockade mig med mat :P Hehe, allafall, nu håller jag på att göra mig klar för att snart åka hem till Elin och föra lite, tonight's gonna be a good night!

 
Alexandra?
 Zebra?

Likt eller vadå ;)


Ibland är livet perfekt

Ligger i sängen med matteboken och mjukisdress♥ och bara njuter av min långa sovmorgon. Så himla skönt! och det ska jag fortsätta med, hehe och sen drar jag till skolan i en timme, och sen hem och typ tar det lugnt och pluggar lite mera, hehe sen måste jag börja fixa mig för att dra hem till Elin innan skivan. Det kommer bli så himla awsome är så sjuuuukt taggad :P Ibland är livet perfekt

glad tjej

skolan gick bra! kom därifrån helskinnad :) varför skulle jag inte liksom? A alla fall, efter skolan drog jag till ica, sen till ebba, johanna och agi och åt lite middag och snackade, myyyyspyyys :) Och nu är jag hemma och har skrivit klart biologin och allt känns bara awsome, kanske för att jag bara går i skolan 13-14 imorn och på kvällen blir det djungelskivan! AAAAAWWWWSSSSOOOOMMMMEEEEE!


vi ses på peace and love

Ingen bra måndag

Idag har jag kemiprov, och det kan verkligen gå hur som helst! Efter skolan ska jag jobba, wie, och sen åka och träna på ett eller annat sätt :P Hehe, nej fy jag har inte lust att ha kemiprov.

och vad fan är grejen med vädret?

Hur personlig ska man vara?

asså omg

hehe en grej som jag tycker är himla skum är en del som bloggar och blir för personliga i bloggen. asså visst att man skriver om åsikter och vad man gjort och skit men folk som skriver om för personliga saker, seriöst jag dör. typ skrivit exakt i minsta detalj om allt jobbigt som händer dom i världen, exempelvis exakt vad de bråkar med folk om, exakt hur dom mår, att dom vill ta livet av sig, hur de reagerade när deras kompis tagit självmord, deras familjerelationer, allt sånt. Gud jag kan inte ens skriva så detaljrikt exakt vad jag har gjort en kväll eller dag. varför skulle man egentligen skriva sånt? för att få medlidande eller vadå? jag tycker det är överdrivet, jag menar du tjänar ingenting på det eftersom det kan vändas mot dig. seriöst skriv ner det där superpersonliga i din hemliga dagbok med lås istället. inga fördomar men ändå, hur personlig ska man vara i bloggen egentligen? bloggar är ju egentligen värsta stalkergrejen, folk får reda på vad jag gör och kanske till och med vad jag kommer befinna mig en viss speciel tid. det man skriver på internet kommer liksom aldrig försvinna.

faktiskt

muchas gracias



här har vi helgens inköp (tack mamma och fredrik)

Dom finaste bilderna har man i hjärata

Tja alla glada! Jag kom precis hem från min farbror där släkten firade farmors födelsedag med våfflor. Lika always, a och innan det låg jag och sov hos Fredrik.

Hehe var så himla trött! Men har ändå inte gjort så mycket den här helgen, vi var ju med klassentjejerna på middag och det var awsome :) A sen var jag och Agi på fest hos Viktor i märsta för att fira Jesper, haha det var helt sjukt! Det gick inte att komma dit eller hem, taxigubbarna visste inte vart det låg och det gick inga bussar från märsta station. Haha men det var så himla värt! Hade en grym kväll. Har även pluggat kemi med Jasmine, fan vad grymma vi är. A och varit lite med freddy och hans släkt och så bara tagit det lugnt :) Och nu iag ska jag fortsätta plugga kemi, och sen typ övningsköra. Men jag har inga foton alls från i helgen, men vet ni vad jag tycker? Dom finaste bilderna har man i hjärtat. PEASE

vi kör!

Äntligen fredag! :) Idag ska jag till skolan (jobba på hålet) och sen efter ska jag, Agi, Freddy och Johan hem till mig och fika lite, sen ikväll ska vi på ehbmiddag. Så himla taggad för nu var det ett tag sen. TAGGA


hur fan hinner jag?

A jag skippade ungarna idag för jag behövde plugga kemi... och det hjälpte faktiskt mycket :) Usch torsdagar är så tröttsamma. Så himla seg dag ärligt talat, har tre lektioner och går ändå till 4, blö. Aja nu är det en vecka kvar tills det är torsdag nästa gång. Usch fattar inte hur jag ska hinna allt, plugga, jobba, träna, ungarna, va med kompisar, sova, äta... Hehe hur hinner man med allt egentligen? A nu ska jag läsa igenom alla mina bloggar :P Hehe höjdpunkten på dagen! (eller?) Snart kommer Fredrik och då kanske man ska ta sig lite glass? :P

acetylsalicylsyra

Igår så var jag i skolan, och vi gjorde värsta kuliga grejen på kemin, vi framställde ett läkemedel, nämligen acetylsalicylsyra! Man kan använda det som smärtstillande eller blodförtunnande och en till sak men kommer inte ihår vad :P Alla fall det var skit coolt! Och man kunde äta det vi gjort :P Haha och det roligaste är att det var typ ättiksskit i haha, det visste ni inte va ;)


Acetylsalicylsyra!

You showed me how

Shit dålig uppdatering igår men den får komma ikväll istället, nu ska jag till skolan, det blir en sån där lång dag idag igen. Menmen vi hade ju i allafall tur med vädret ;)


Våååååår :D

Men icke

Idag ska jag jobba, träna knattar, plugga och träna.

Shit onsdagar som brukade vara så lugna? Men icke


tjaa fredrik här :)

alexandra är super söt:)


katjon



Var just i biblan med den här söta tjejen (katjonen), hehe vi fick även sällskap av lite goda kanelbullar. A och nu ska jag snabbt få i mig något och äta innan jag drar på teorikurs. Sen ska jag övningsköra! Haha så alla fall pappa kommer låsa dörren ikväll :P


Tisdag

På listan idag står det först skola till 14 sen ska jag med Agi till biblan och plugga kemi. Mys :) A och sen 17.30 ska jag till bilskolan. Skönt med en lugn tisdag!


Godnatt


nostalgi



omg har letat efter dom här i alla affärer i nästan ett år och så ba hitta jag dom här om dagen i citygrossen i stinsen. världens godaste och vilka minnen!

DISS

Vilket himla ps väder det är, och det smittar av sig på mig så jag vet inte vilka kläder jag ska ta på mig. Vad har man för skor när det är slask liksom? Ser jättemånga med converse i skolan och så men jag kan inte ha det till min vinterjacka och det känns bara allmänt förtidigt. A men alla mina vinterskor läcker in så jag ba wtf?! Sen så känner man sig bara allmänt obekväm, alla kläder känns fel och blabla. Lätt ilandsproblem men alla fall.

Sen så längtar jag även till våren och sommaren för att det blir varmt! Man blir så otaggad när det är tråkigt och kallt.


Stor tumme ner till det här skitvädret!


4 veckor går snabbt

Shit nu är det bara 4 veckor tills det är påsklov! Kan ni fatta att det gått så snabbt? Snart sommarlov ju! Fast det kan man ju inte tro när man kollar ut (kommer bli galen om det börjar snöa igen!) Alla fall, idag ska jag gå till skolan, som vanligt :P sen åka och träna och sen typ plugga, så har inte direkt något spännande framför mig.


Bilderna från Mickis och Vickans fest!


5 kronor blir 3 kronor

Det har varit full rulle idag säger jag bara :P Hehe jag och Luvs vakna typ 12 haha utslagna frågetecken? A så halv 2 drog jag hem för jag skulle övningsköra med mamma. Och det var superkul hihi :P A och sen åkte vi iväg till friskis på medelpass och sen skyndade vi oss hem för att jag skulle vara tränare på box och kick en timme senare, och nu är vi hemma och har precis bakat havrebollar som vi ska äta framför en film. Jag och Fredrik asså.

Igår kom jag till Luvs runt 18-tiden, så vi lagade mat på direkten (kroketter och kyckling) och så satt vi där resten av kvällen och typ snackade massa och dansade lite :P A hehe sen senare gick vi ut och mötte Markus aka biffen och Eddie. Det var skittrevligt och i fortsättningen kommer jag kunna köpa 5kronorschoklad för 3 kr, haha fast nä. Men score!



galet lyckad kväll! Tack för den hörni


Så kan det gå när inte haspen är på

Shit vilken kväll det var igår! Haha det började med att jag, Ebba Johanna och Agi förade lite hos Agi, sen när vi skulle ta bussen så typ skar jag mig på något vänster så det blev blod överallt. Hehe så fick stå på toan först och försöka få stopp på det :P A sen så började det komma massa folk och a man gör det som man alltid gör på fest. Och det var jättelyckat tycker jag :) (bilder kommer senare när jag är hemma)

Idag ska jag och Fredrik till stinsen och typ bara chilla och njuta av att det är helg (hehe plus att jag ska få min ena födelsedagspresent, haha 2 månader försent). Sen senare ikväll ska jag till Luvs och chilla där med henne och David. Kommer bli awsome!


O ja

Skola (omg taco till lunch) , ica , feeeeeeeeest! Tagga till!

På topp!

Hemma från träningen och allt och jag mår typ sjukt bra :) Träningen var superkul, tror det var för att jag körde med Jakob och min käre bror, jujutsu är så mycket roligare när det är med bra människor liksom. Aaa så vi körde lite kata guruma haha sucks to be you till er som inte vet vad det är haha.

För er som vill veta allt om mig så ska jag nu chilla på datan lite och sen plugga kemi, har typ kemiprov om en vecka omg :O

Och imorn är det fredag och jag är så taggad inför tjejernas fest. Kommer bli galet!


kata guruma bitches, (google)

Torsdag

Idag har jag en sån där lång dag igen, ska först vara i skolan till 16, sen ska jag till ungarna som börjar 17, sen min egna träning klockan 19 och sen hem. Torsdagar är som, a alltid så himla långa eftersom man inte åker hem mellan träningen. Så man ba awsome!


jujustu-sm 2009

We are who we are

Shit vilket dygn det har varit! Haha drog ju till skivan igår vid typ halv 10, a för er som inte listat ut det var jag "jag må du leva" så jag hade min rosa klänning, och så massa serpentiner och ballonger och så  partyhatten på huvudet. A skivan var på Pure och det var faktiskt ett riktigt bra ställe :) A så ba var vi där och typ dansade massor och umgicks lite :) Det var jättekul, hehe men det kändes skumt att det bara var en tisdag och man va ute. Hehe, sen när vi var trötta så började vi dra oss mot donken för lite nattmat, men gissa vad?! Dom hade stängt, även där på vasagatan :( Så jag blev superledsen, haha alla fall. Vi drog till bussen och sen hem :) Sen hann jag sova i 2 timmar och en kvart innan Fredriks väckarklocka ringde. Score.

Fast sen sov jag två timmar till så det var lugnt :) A så hade man 2 timmar kemi och det var faktiskt coollugnt. Hehe sen resten av skoldagen gick bra, sen kom jag till ica kvart i 2 och sen 4 var jag på bilskolan för att gå på riskettan. Då blev jag trött haha x) sen drog jag med Agi och Johanna direkt  på skivstång och nu är jag äntligen hemma. Och gissa vad, jag ska läsa mina bloggar och sen plugga lite teori tror jag :)

Har verkligen inga bra bilder för min mobilkamera suger när det är mörkt, men haha bjuder på dom här alla fall.


sötaste Frida


*** ** ** ****

Gissa vilken sång jag ska va ;)
 

Kom som en sång

Då var matteprovet avklarat och det var det jobbiga för den här veckan :) Så nu är jag lycklig, och vad jag älskar tisdagar :) För då slutar jag 2 hihi, a alla fall jag ska ju på skiva ikväll, kom som en sång är temat. Och jag är så himla taggad! även fast jag är sämst på maskerader :P

Men först ska jag ju på bilskolan 17.30. Awsome!


Träning leder till träningsverk

Det blev helt andra träningsplaner, haha gick på skivstång och sen sprang jag på löpbandet ist för ju-jutsun, haha och jag lovar att jag kommer få 100 ggr värre träningsverk än vad jag egentligen skulle haft x) OMG kommer inte kunna röra mig imorgon kväll :P

Alla fall :) nu ligger jag och Fredrik i sängen (hehe matteboken ligger mellan oss och sover) och vi ska sova vi med :) För visste ni att det är mellan 22.00-00.00 som man sover som bäst. Och jag behöver sova om jag ska ha prov imorn. Japp det var allt. Godnatt på er sötnosar


För att det ska kännas lite lättare

Nu är jag hemma från skolan och ska råplugga tills klockan 18 då jag åker och tränar, sen när jag kommer hem blir det fortsättning på pluggandet tills jag ska sova. Nu innan träningen ska jag även äta mycket godis för att det är synd om mig eftersom att jag har matteprov imorn. Snacka om onödigt men vad gör man inte för att livet ska kännas lite lättare ;)

La proxima semana

Hela nästa vecka är typ redan fullsmeckad med planerade grejer jag ska göra. Och jag är sjukt taggad också, ska på min första skiva bland annat :D

Måndag - Skola, plugga matte, träna
Tisdag - Skola (matteprov blä), teorikurs, SKIVA (omg tagga till)
Onsdag - Skola (ssoovva), jobba, riskettan, träna, träffa Sara
Torsdag - Skola, knattarna, träna
Fredag - Skolan, jobba, Mickis och Vickans 18-årsfest!
Lördag - SOVA, träna, galen kväll hos Åhags
Söndag - SOVA, träna, plugga

OMG


Så vacker bild tycker jag :)


Premiär!

Har typ städat hela rummet! Och nu ska jag belöna mig själv med en choklad. Haha skoja, aldrig i livet jag ska ut och springa ;) första gången för iår. Nu är det ju typ på tiden, hödre att Agnes redan ahde sprungit så då kan väl jag det med. Sen när jag kommer hem ska jag nog duscha och ha lite hemmaspa, buuusigt.


Önska att himlen såg ut såhär nu!

Got Jesus on my neceless

Hejhopp jag har varit i kyrkan och prickat av konfimander och jag fick sällskap av Magnus så det var mycket trevligt :) Hehe sen missa vi precis bussen så vi fick skjuts istället. Idag är det plugga och städa som gäller, men fyfan vad trött jag är :P 


Zumba!

Nu ska jag snart åka iväg och jobba och sen klockan 1 ska jag träffa Luvs för vi ska till Rotan och köra lite Zumba, ska bli skitkul faktiskt eftersom att jag aldrig provat på det :P Sen ska vi hem till henne och ha det lite lajban. Ännu senare ska jag träffa Ebba, Johanna, Agi och Vickan för vi ska äta middag :) Awsome!


Från Mickis middag igår, hoppas du hade en superbra födelsedag gumman :)


Klädkris!

Jag river runt i hela garderoben efter kläder men jag hittar inga! SHIT jag får panik, och när man har klädkris blir det oftast inge bra i slutändan... Blö

Snart bär det av mot Mickis i alla fall :P Ha en så trevlig kväll. PUSSSS


5 minutes to go!



Planerna för idag är att först gå till skolan, sen när jag slutar klockan 4 ska jag träffa etikbrudarna i sollentuna för en fika. Sen ikväll blir det födelsedagsmiddag hos Mickis. Shhiiiit bruden fyller ju 18 ;)


Så kan det gå!

Haha jag är hemma, äntligen, och jag är supertrött x) Hehe fast det känns skönt, skönt att vara helt utmattad. Alla fall jag bangade på skinnjacka imorse, och det gjorde jag rätt i för det blev ju kallt och började regna ju ;)

A skolan idag var trevlig, fast seeg. Sen så hade vi ingen fysse så jag drog med Ani och Jamine till centrum för mamma hade sagt till mig att jag skulle köpa godis ;) hehe sen drog vi till biblan och plugga (pratade). Seeen ungarna och dom var skitjobbiga haha men jag älskar dom ändå. Och nu sitter jag och pratar i luren med Luvs och 3 bullar ligger och väntar på mig i min väska. MUMS!

Så det kan gå!

Uppror

Tjatja bloggen, haha på dagens schema står det skola, knattar och träna. Shit jag ska träna för första gången på en och en halv vecka :)

Nu orkar jag inte med den här vintern längre, och eftersom att solen skiner som fan tänker jag ta skinnjacka och converse. Sådetså!

!


Övningskör

Jag är verkligen på topp just nu känner jag :) Fick värsta kicken av att träffa knattarna. Mina små gullungar, haha älskar när dom ska imitera djur på uppvärmningen x). Alla fall nu är jag hemma och ska plugga lite teori sen ska jag ut med mamsen och köra lite, jag börjar bli grym nu haha ;)

BTW jag saknar att att träna! Blö 


Slacker?

Kom hem från skolan och la mig direkt i soffan och kollade på två avsnitt top model, lite får man väl skämma bort sig ;) A och nu ska jag packa ihop lite grejer för jag ska nämnligen iväg och träna knattar en timme. Har inte träffat ungarna på två veckor ju så jag börjar sakna dom lite :P På återseende people!

Då var det dags för skola!

 ;)

Alexandra ♥ Lars

Aja då var ännu en dag avslutad då och jag har återvänt till min kära säng :) Ska avsluta dagen med matteplugg, lite teori och förhopningsvis lite läsning i min spännande Lars Keppler bok. Och så kommer Fredrik, allt är som det brukar vara.  



Lovely


värdelöst

sitter just nu i skolan, är lite sur, skulle haft fysik nu men läraren var sjuk så jag slutade egentligen 10.10. så värdelöst. aja hehe men om en halvtimme drar jag och agnes till centrum och chillar galet med semlor (semeldagen idag ju). sen halv 6 ska jag på teorikurs :O shit är lite nervös ;)

Det är kärlek

Nu blir det gruppmys, jag och Fredrik firar 1 år och 10 månader och vi har bjudit in Wallander och Ben & Jenny :) Hihi, Fredrik tycker jag är knäpp men wth ska man göra åt saken, han har stått ut så här länge så då kan han lika gärna stå ut lite till. Godnatt!


älskar dig min bebis

R.I.P min röst

Kom precis hem från Ica, hehe drog dit direkt efter skolan och var där feeeeett länge, det är ju måndag så det va massa att göra. + att ja spillde ut sköljmedel på golvet, hehe uppps. Men det värsta var att min röst dog idag, hade typ fått lite ont igen igår kväll och på biologin blev jag skit hes. Inte så trevlig mot folket på Ica heller.

Nu ska jag plugga mattematik för jag ska fan sätta vg på provet nästa vecka!


gaaah älskar den här låten


Swiiiish!

Jag visste att lovet skulle gå så snabbt, usch vill inte tillbaka till skolan imorn :P Lovet känns ändå så fail, eller asså det var så mycket planer som inte gick i verket för att jag plötsligt skulle bort och blev sjuk. Men ändå, lovet var lugnt, och jag längtar redan till nästa.


Och jag kan inte fatta att Alex bor på smörgata hahaha :P blö saknar dig redan



I am home

Tjatja bloggen! I am home :) Och jag har haft det så himla bra! Det började med att Alex mötte upp mig vid Göteborg centralstation och eftersom att han hade glömt sina nycklar (och man inte kunde få tag på Jocke) så fick jag släpa runt min megastora väska runt i stan. Så vi gick till espressohouse och fikade lite frapino ofc (och Alex duscha mig omg snusk) Sen gick vi hem och satt i trapphuset och väntade på Jocke i 40 minuter x) Hehe a och sen var det typ kväll och Mike kom och a vi kollade på film och myste galet :) A juste asså busssystemet därborta var ju bara sjukt! Man bara gick på bussen och behövde typ inte betala haha. Helt sjukt :P



Sen på lördagen var jag och Alex i stan för Mike var på jobbet (omg gratis pommes + hamburgare). Snacka om att jag fick vårkänslor! För det var ju fan vår därborta, inte en enda snöflinga på marken. Och solen sken som bara den. Alla fall, hehe vi köpte bara ansiktsmasker och åt på donken. På kvällen myste vi bara med pizza och våra ansiktsmasker :) A juste! Toapappret tog slut och jag hade typ panik för så kunde inte jag gå på toa, fast som tur var hade jag tagit med mig näsdukar för jag var så förkyld ;) Men ändå hur kan toapappret ta slut?




Idag kom faster Helen och mina andra småkusiner  på fika. Supermys, sen halv 4 tog vi bussen för jag skulle till tåget hem. Sen kom söta Freddy och mötte mig i stan och åkte med mig hem.

Och det bästa var! Omg...

Ser ni vad det står?! Snubben bor ju fan på SMÖRGATAN kan någon bara döda mig x)

Glöm inte att kolla Alex blogg ;)


Awsome dude

10.10 sitter jag på tåget till Aläx! Fan vad sista helgen på lovet kommer äga.


10 dagar från och med nu

Jag har varit på vårdcentralen och tagit lite halsodling och blodprover och de sa att jag hade ett crp värde på 69 (för den som nu fattar vad det betyder) men inga streptockoker. Men jag är sjuk och behöver medicin. Så har varit i centrum med mamma och hämtat ut pencillin som jag ska knapra nu i 10 dagar. Sen så gick vi in en snabbis på Trafikskolan och bokade mig lite lektioner så jag kan ta körkort ;) Nu är jag hemma och ska bara ligga i sängen och äta glass och titta på tv. Skulle varit med mina korvar idag men nu får jag inte gå ut, blö saknar er massor


från min flickväns blogg


Då bär det av till vårdcentralen...


Cry me a river

Usch det är ju typ värre än jag trodde, blö orkar inte bli sjuk nu när det är lov och jag egentligen skulle ut. Blö det blir ingen utgång och det blir inget krök, det blir ingenting förutom att stanna hemma och ligga i sängen. Och min son (haha man) är inte hemma så jag känner mig jätteensam... Ska knarka lite alvedon och lägga mig i sängen framför en film och tycka synd om mig själv. Haha kanske det jag gör bäst ibland ;) Men seriöst kan Fredrik komma hem någongång!


Det är vår ju

Shit det är mars nu ju! Det betyder att det praktiskt taget är vår. Mars, april och maj är ju vårmånader, är det bara jag som fått för mig att året delas upp i 4 årstider med 3 månader i varje? Men först måste ju snön försvinna förståss ;) Åh längtar så tills jag kan börja använda converse, klackar, jeansjacka, kjol, skinnjacka och allt. Längtar till sommaren då det är varmt i luften och man kan bada och sola.


kolla sötnosarna när dom var små :P

It's mjukisdresstime

Kom precis hem från moster, vi har varit och hälsat på mina kusiners restaurang (värdshus kanske det är? :P) a och varit och shoppat, vi har haft frisörsalong (hejdå utväxt), vi har bakat och ätit massa mat och godis, vi har spelat kort som vi alltid gör och myst med film och bara varit :) så skönt att få komma bort från sollentuna lite. Har även dragit på mig en sjukdom, hehe eller asså har ont i halsen och är lite snuvig, för jag ska ju ut och klubba ikväll ju! Får se hur det blir med det eftersom jag mår som jag mår :( 

Nu ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att bli frisk ska ju till Göteborg och Alex (OMG TAGGA) på fredag och då får jag absolut inte va sjuk.


Dresscode: Mjukisdress


RSS 2.0