P&L

Övningskörde till globen imorse och nu är jag hemma och vilar/förbereder min packning inför peace & love! Men jag lovar att jag kommer glömma massa skit x) Har hittat värsta nördiga väskan som jag ska ha också. Aja det kommer bli grymt är så taggad!




Midsommar!

Men TJA! Jag har haft en grym helg i småland kan jag säga. Kom hem så trött igår att jag knappt orkade sätta på datan hehe, men a :p

Alla fall, midsommar var fett kul! Vi gick upp klockan 8 för vi skulle åka iväg med en skrinda och plocka blommor till midsommarstången (typ traditionsgrej på campingen och jag sov förrförra året så ville se om det var kul haha)



Haha a inte världens roligste men a x) Sen drog vi hem och badade! :D



Sen drog vi och bastade lite och duschade och typ åt lunch och fika :) Sen drog vi ner till campingen och dansade lite runt stången. Wiho!



Sen spela vi evighetskubb hehe och åt middag och typ chillade galet i partytältet ett tag.



A och alla dom bilderna ser hemska ut :p Hehe sen drog vi i allafall ner till krogen vid campingen och dansade haha. Det var lite galet x) Dom bilderna är ännu hemskare, så jag bjuder på en fin bild på Karins? häst istället :P


Då drar vi!

Nähä jag kan inte göra ett tidsinställtinlägg och det sög ju x) Hade gjort ett så fint med massa bilder och shit.. Aja vi ska dra alldeless strax och a, det kommer bli awsome! Ha en trevlig midsommar gottfolk!!!! Hela småland hälsar


Småland 2010

Donkenfreak

Jag måste slå rekordet att äta på donken den här veckan, alla fall mitt eget x) Hittils har jag ätit på donken 4 ggr den här veckan :O Sen kommer det bli en gång till idag påväg till småland och sen säkert en gång på hemvägen haha x)
Donken♥Mig


Lovely

Godmorgon! Idag ska jag hjälpa till här hemma och packa eftersom att familjen drar till Fredriks landställe och firar midsommar. Det kommer bli en skitbra midsommar och jag är skittaggad lite trött just nu bara x)

Hehe drog med Agi och Katharina på fest i danderyd igår, det var awsome, och det roligaste var att när jag kom hem gick min pappa upp för å gå till jobbet, hehe därserman x) Vi får se om det kommer upp bilder senare :P

Större än jag nånsin trott

Helt galet det e fekke och jag väntar på donken! Livet leker!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

PUSSSSSSSSSS PÅ AGI och fredrik


PISS

Det här jävla vädret är ju skandal! JAG BLIR TOKIG!!!!!!!

:mad:

Pannkaksfrukost



MUMMA!

Onsdag

Godmorgon! Idag är det städa rummet som gäller, jag är alltid skitseg på att städa men a x) Men först blir det pannkaksfrukost med Marcus och Robin :)

Haha omg vet ni vad som hände mig igår? Jag och Fredrik kom hem och så skulle vi och brorsorna kolla på film. Så skulle jag bara lägga in en sak i kylskåpet, så när jag öppnar ramlar en glassförpackning på mig och locket öppnas så det blir glass i kylskåpet på mig och på golvet. Då är det typ Robin som lagt in en glassförpackning i kylen. haha fail.
aja skönt att ha dom hemma ;)

20 mil senare...

... har jag lite ont i foten haha och så ska jag ut och promenera med Agi. Se ya!

köra bil

Herregud så jag har shoppat känns det som! Värsta rean ju x) Hehe visar bilder sen nu ska vi strax dra ivåg till västerås ju!

Shopping!

Idag ska jag ta en shoppingrunda med Sara :) Sen klockan 16 ska jag följa med mamma till västerås och hämta hem Marcus och Robin! :D :D :D


Sara i våras

gillart

Jag och Fredrik drog till Viby och drack HB med sollentunagänget. Nu är vi hemma och ska lägga oss i soffan och äta glass med jordgubbar och kolla solsidan ;)

Idé!

Jag har kommit på att när jag blir stor ska jag ta alla människor jag älskar och sätta på samma gata som jag själv så slipper jag sakna dom. För då kan jag bara gå över till dom när jag vill :) Det känns som att jag saknar lite förmycket folk nu, och jag gillar inte att sakna folk såhär länge, ett tag visst men inte flera veckor (ALEX)!!!!. Nej men bra idé va?


Alex och jag ska alla fall bo grannar :D

Mamma ♥

Hehe körde med mamsen till hennes jobb och sen drog vi till centrum och kollade lite och jag köpte två skitsnygga linnen och en bh, så inget intressant egentligen. Sen tog vi en liten sväng förbi donken och maxi också ;) Mys med tjejdag. Nu ska vi dra och spinna lite ;)


Augusti 2007

Äsch

:cool:

Saknar er pissmyror!


Fast jag orkar egentigen inte

Jag skulle egentligen dragit och shoppat med Freddy idag men jag orkar inte cykla i regnet x) hehe får väl typ städa mitt rum istället, det kan verkligen behövas! Fast jag orkar egentligen inte.

Vad mycket jag inte orkar, haha men wth det är ju sommarlov ;)


saknar dig

Fredags

Bilder från middagen hos Vickan ;)




Så blev man bjuden på middag hem till Vickan, det var supermysigt, hahah och sen så hade Mogge lite sällskap över så vi hänkade på dom på pipa och lite vin, grym kväll!

Superman that hoe

Bilder från i onsdags hos Luvs



...

haha tack för en lyckad kväll brudar!

Bråttom bråttom

Nu ska jag om typ 20 min springa ner till bussen för att möta upp Johanna på en frapinofika och så ska jag lite sådär sent köpa en födelsedagspresent x) Hehe sen blir det födelsedagskala och lite icajobb (omg efter idag kommer inte jag jobba fören den 15 augusti kommer sakna ica ;( ) Hehe a allafall, sen ska jag hem till Freddy på romantisk middag. Låter awsome! Ska lägga upp massa bilder snart, hinner inte nu.

Adios

get of me jesus

Uppdaterar hos Fredrik puss!


Bara så ni vet

Yey igårkväll var awsome och jag har massa bilder som jag ska lägga upp :D Men nu först ska jag på körlektion, älskar att sjunga!

Äntligen onsdag!

Då är man snart påväg till jobbet för lite jobb och sen bär det av mot Luvs för förberedelser inför hennes Tequilasuperhjältekväll. Såååå taggad! Ska ta massa kort och visa sen haha, det kommer bli galet!

Mot dom här galna tjejerna!



Can't belive it!

På torsdag har jag inte ätit godis/chips/annat skit på en månad! Trodde aldrig jag skulle klara det faktiskt (ingen annan heller föär den delen) jag har sagt så många gånger till mig själv att jag ska sluta men har alltid ätit alla fall x) Skillnaden den här gången är att jag har en skitbra motivation (haha att vara snygg till sommaren räckte tydligen inte för mig). Johanna sa faktiskt (som hjälp) att om jag åt godis skulle jag bli tvungen att springa en mil med henne. jag skulle ALDRIG orka springa en mil. Aldrig aldrig i livet, och en lite godisbit är det fan inte värt. Haha, så bra motivation är det som gäller!

Improvement

Godmorgon! Så skönt att få sova ut lite! Idag är det mycket på gång, ska köra till mammas jobb nu, sen ska jag köra med bilskolan och sen ska jag jobba och så kanske nåt annat därimellan och sen middag med Ebba, Johanna och Agnes. Hej så länge!

Lilla äppelpajen



Hade väl inte direkt så mycket att göra efter jag in från körningen, så jag har väl typ chillat lite och bakat äppelpaj eftersom att äpplena höll på att bli gamla :P (äter inte ens äppelpaj snacka om nolifer) haha a och så kom jag på att jag typ skulle göra i den minsta formen, marcus och robin älskar ju äppelpaj men dom är inte hemma, haha vi brukar alltid baka i typ största plåtarna vi har, så tar det ändå slut på 1 sekund typ. A så nu kändes det lite tomt. Saknar mina lillebrorsor, och dom kommer inte hem fören onsdag nästa vecka.


In the pool!

Idag har jag varit och jobbat (yey ska jobba hela veckan det känns lite galet :P) aa sen drog jag direkt till Kristoffer, vi åkte och köpte donken och badade i hans pool och jacuzzi, haha omg lyx. (+ att det gick lite vilt till mellan mig och Luvs i jacuzzin)


Grrrr....


Nu ska jag övningsköra!

Klänningen!


Det äger att ha sommarlov!

För det första, gubbskivan var grym! Var ju först runt på student mottagningar på dagen och sen typ runt 19 drog jag till Ani och gjorde mig klar med tjejerna :) Sen drog vi in och jag träffa Frida och hennes kompisar och så a kom vi in in, kommer inte riktigt ihåg men vi dansade massor och jag träffade typ folk jag inte ens trodde skulle va där x) Helt galen kväll! Tog typ sammanlagt 5 bilder haha fail.



Sen i lördags, 3,5 timmar efter Gubb åkte vi ju till moster Annie i västerås, för vi skulle ju lämna av Marcus och Robin på min kusins, hm vet inte vad det heter, typ restaurang/fik/a nånting, för dom ska sommarjobba där, så var vi där över dagen och fikade lite och jag och mamma åkte och shoppade lite och jag köpte världens finaste klänning (visar sen är hos Fredrik nu) a sen kom vi ju hem och jag drog till Kristoffer (han hade 18 årskalas typ) och fikade lite mer och alla badade i poolen förutom jag x) Men jag hade skittrevlig, sen kom Luvs och hennes syrra Bella och vi kubbade till Norrviken för vi skulle ju hem till Vickan på fest! Så var vi där till typ 12 och sen drog vi ner till stranden där galningarna badade igen, haha. Träffade även på ett sjörövargäng!



Nu är jag Hos Fredrik och vi ska precis lägga oss och kolla på film, haha söndag = vilodag som sagt, haha puss på er! DET ÄGER ATT HA SOMMARLOV

Det snurrar i min skalle

Kan ju säga att jag e helt slut! Hade skitkul igår :D mer om det sen, och sen åkte vi till västerås klockan 9 imorse och nu är jag hemma snabbt för å duscha osv sen ska jag till Kristoffer och sen fest hos Vickan! (omg jag körde bil enda hem från moster i västerås)

How to save a life

Godmorgon! Nu ska jag snart sticka iväg på min lillebrorsas avslutning i Häggvik (shit längesen!) sen har jag två studenter att gå på och sen ska jag hem till Ani och göra mig klar innan vi ska på GUBBSKIVAN, är så galet taggad!!!!!!!!!!!!!


Du vet att verkligheten, e inte alltid så verklig

Nu sitter jag hemma hos Freddy och chillar framför hans data med massa bra musik :) Snart ska vi ner till macken och köpa glass innan jag ska till Rösjön med bästa tjejerna. Sommarlov in my ♥



SOMMARLOV!!!!

Då har man officiellt sommarlov :D Shit vad jag har längtat och nu är det äntligen här! Nu ska jag bara slappa och inte tänka ett dugg på skolan ;)

Nu ska jag strax åka iväg till stinsen med typ mamma och Fredrik, sen ska jag hem till Fredrik ett tag på middag osv och sen ikväll blir det Rösjön med massa brudar! Awsome!

Skolavslutning!

Då bär det snart av mot skolavslutningen! Shit kan inte fatta att det här sommarlovet kommer bli det sista. Asså inte sista sista men typ sista, ni fattar :P Efter avslutningen ska vi ehb/mditjejer fika i edsbergsparken :) Så får vi se vart man tar vägen därnäst ;)

Nattfika

Shit hörni jag blev helt slut efter friskis x) är så trött i bena :P Så jag och Fredrik kom hem och satte oss och drack blåbärste och åt mackor. Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på min favorit Wallander. Så mysigt!

Sov gott!

Rösjön + P2

Yey min data funkar igen!!! :D Här kommer lite bilder från igår, rösjön och sen stan på kvällen (vi bända oss som fan btw x)) Juste! Vi (jag, Luvs och Katharina) tog första doppet! Haha snacka om att va seg med det iår!


Hace muy calor

Äej gud vilklen mes jag är, haha höll på att dö av värmeslag påvägen hem x) Haha och jag älskar det! Har ju varit med Luvs idag på provspelning (hon, alltså inte jag x)) a och nu ska jag cykla iväg till ica och sen ikväll ska jag träna och vara med Fredrik, som det ser ut funkar inte internet fortfarande men jag (snarare mina supersmarta brorsor) ska försöka fixa det idag!

Inte igen

Anledningen till att jag inte uppdaterade igår var att mitt internet försvunnit igen :/ Asså vad är det för problem med mitt rum/min data :s Aja, igår var jag med Luvs och Agi och vi cyklade runt och solade m.m. A och idag ska vi till Rösjön! Bilder kommer förhoppningsvis! PUSS (jag älskar sommaren!!!)

lattjolajban

Har tillbringat dagen med Louvisa och vi har haft det lite lajban :) Sen kl 17 drog jag till Friskis och svettades lite. Sen var det dags för middag och nu ikväll ska jag mysa lite med familjen för papsen fyller ju år va!


La familia

Gal1

Godmorgon! Hade en awsome kväll igår :) Åt god mat och hängde med kusinerna. Idag är det söndag och jag ska åka med Luvs in till stan för lite shopping! Myyyyys!


Nöjd

Har äntligen köpt klockan jag velat ha sen i vintras :D


Hemmagjord chokladsås

Har varit uppe en snabbis och solat innan jag fortsatte hjälpa till här hemma :P Det är mycket som ska göras hehe, nu är jag typ klar och ska strax duscha och göra mig iordning, alla kommer ju snart liksom!

Igår drog jag hem till Luvs och åt skitgod mat och marängsviss och så snacka vi massor (och plocka bär ofc).


Fredag

Igårkväll langade vi en fyrkant (Luvs, Katharina, Agi och jag) i Edsbergsparken. Mysigt! Sen drog jag hem och kollade Wallis med min bror (äääälska wallis).

Idag mina kära vänner ska jag hjälpa mamsen och papsen här hemma (fest för pappa här imorn ju). När jag hjälpt dom färdigt ska jag städa mitt rum, haah det lär ju verkligen behövas. Men helst av allt skulle jag bara vilja vara ute i solen!  

Kan ge er ett litet tips såhär i jordgubbarnas tid :P Faktiskt så får man vita tänder av jordgubbar, så gnugga dom mot tänderna så blir dom vitare!

lite muppig bild på mig från mallis förra sommaren, men jag äter jordgubbar alla fall!
(haha shit mina ögonbryn!)

Kunde inte bli bättre

Nu blir det grillat och klyftpotatis ute på altanen! :D

Tell me baby are you wet

Galet vad kul jag hade på skivan! Tack bästa Michael och Gustav som drog med mig, hah har inte så mycket mer att säga än att jag hade skitkul :D

Nu på morgonkvisten har jag, brorsorna, Fredrik, Sara och Luvs varit i sollentuna simhall och plaskat :) Sen avslutade vi det hela med donken♥ Feeeetttt kul! Nu ska jag till Ica och jobba, är så himla glad!

Around the world

Haha då ska man tydligen iväg på skiva ikväll, nyss hemkommen från ica taggar jag till inför All around the world som jag ska på med Michael och Gustav! Kommer äga! Inget kan förstöra min dag (haha vet, det är väldigt riskybisky att säga det) har varit så glad hela dagen :D

Hörs sen bitches!

Sämst kvalite men ändå

nya klänningen och bikinin, säms kvalite på klänningen men den är bara rak och vanlig och grön ändå :P


Godmorgon!

Yey har en "lektion" idag i en halvtimme! Sista skoldagen i tvåan :D Efter skolan drar jag hem i typ två timmar innan jag träffar Johanna i centrum för en frapino, sen ska jag fika med lite klassentjejer, sen ska jag till bilskolan och sen ska jag jobba, kommer väl komma hem typ 8-9 x) men vad gör det jag har ju sommarlov!!! :D Haha indirekt sommarlov alla fall x)


blogg u later

RSS 2.0