Videoblogg bitches!


Gissa vart jag ska imorn


Aja

Usch jobbig dag det varit... Det gick dock ovanligt bra hos tandläkaren, hehe behövde inte skrapa för jag hade ingen tandsten, haha och jag hade inga hål, haha men jag hade 6 början till hål (omg) Så måste använda tandtråd nu...

Biblan gick skit, mattebajs.

Men fan vad jag är taggad inför helgen! Mer om det sen puss!

Wth



Yey, matten kan ta sig i röven och nu blir det biologi.

det är inte sant!

åh nej shit det är inte sant! såg i kalendern att jag ska till tandläkaren idag 15.50 omg kommer dö, för det första så har jag säkert 10 000 hål och så ska dom bergs skrapa tänderna och ta kort, det känns som att man ska spy. och så får man en sån där äcklig känsla i munnen efteråt. blä usch får rysning i hela kroppen hatar tandläkaren.

Skolan kallar

Haha hade tänkt ut och jobba imorse men jag kunde verkligen inte ta mig upp :S Har varit så himla seg dom senaste morgonarna, usch hatar att va morgontrött. Men då häller man i sig lite kaffe och så blir det bra :)

Nu ska jag strax åka till skolan :P Se ya!

D som i dåligt

Jaha ni det där gick ju dåligt bra! Har suttit och klurat hela jävla dagen på det där himla talet och jag känner att man är en bit på väg men vafan det är en viktig sak som fattas som är omöjlig! Får damp, känner mig förrådd. Imorn får matteläraren försvara sig :P

Usch ska nästan bli lite jobbigt att ha typ heldag i skolan imorn... Har ju haft det så lugnt hela veckan hehe x) Aja två skoldagar sen är det helg! Awsome bitches.

What's the time got to go

Jaha ni då bär det strax av mot centrum för att göra klart (haha snarare börja och avsluta) mitt och Camos matteprojekt som ska lämnas in imorn. Vi har inget att oroa oss för ;)

Sen blir det körskolan och direkt efter det knattarna, och så kryddar vi allt med lite skivstång/kondition.


Tja då!

Godmorgon!

Godmorgon! Hehe är typ skittrött även fast jag har fått sovmorgon ;) Är ju ledig idag! Wohoooo! Men jag måste dock plugga hela dagen och endast göra en paus för körlektion och knattarna... Det suger, haha men snart är vi fria!

Saknar dig


Varför måste du bo i Göteborg?

Check out my new dress!



snygg va ;)

Inte bara positivt med vår

Det blev vår så himla snabbt! Helt plötsligt kunde man springa ute med shorts och innan jag ens tänkte på det slog det ut blommor överallt. Helgen har seriöst känts som sommar! En annan växt som görjat blomma är ju björken. Efter varje vinter längtar jag jättemycket till våren, och nu när den äntligen kommit så mår jag typ dåligt också. Ögonen kliar och näsan rinner (tack för informationen jag vet haha). Jävla allergi varför måste det finnas för?!


Nu börjas det igen

Så himla skönt med lång sovmorgon idag! Hehe måste dock börja plugga nu, suck. Lovet gick så snabbt :( Aja har i alla fall haft ett grymt bra lov. Nu är det bara några veckor kvar tills vi slutar skolan typ, och så kommer alla slutprov... :P

Idag ska jag i alla fall till skolan en timme, sen till biblan och plugga och sen ha körlektion, träna (omg äntligen), sen hem och plugga mer.

Göteborg över påsk



Fick inte ta några fler bilder för en viss liten pissmyra som heter Alex :P

Den du!

Tjatja bloggen! Har precis käkat grillat och läget känns så himla bra. Det är vackert väder och det gick bra att köra bil idag :) Haha flumm, nej men nu ska jag snart dra hem till Agnes och kolla film och Total Blackout.

Awsome night bitches :)


Jag har nya brillor btw

Gr8

Godmorgon! Hemma från göteborg och jag är typ helt död :P Haha har jag väl varit hela lovet men a, idag är det ju sista dagen på lovet (fast imorn har jag en lektion och på onsdag är jag ledig) och jag ska starta den dagen med att jobba :)

Allafall göteborg var awsome!!! Ska lägga upp lite bilder sen och så men nu måste jag verkligen gå ner och äta nåt, är typ skit hungrig :P


Känn ingen sorg för mig Göteborg

Nu ska jag dra ner till centrum för att ta tåget till gbg :) Som alltid över påsk, hehe vi måste typ gå för det gåt inga bussar än ens haha. Aja jag kommer ha det bäst, ses på söndag bitches. PUSSSSS


Uppdatering

Söndag kväll: Kom ju hem från kursen och åkte hem och gjorde mig iordning och sen så cyklade jag till Luvs, sen kom Ballex och Vania och vi chillade galet med chips och film + lite kvällsprommenad.

Måndag: Vaknade hos Luvs och på morgen la vi oss direkt i solen och solade :) Sen cyklade vi till Stinsen och träffade korvarna och fikade :) Sen åkte jag jobbade och sen fikade jag frapino med Vickan och Johanna. Sen drog jag hem till Fredrik och kollade film :)



Tisdag: Picknickade med Ebba, Johanna, Vickan och Clara i Edsbergsparken på dagen, sen åkte vi hem till Vickan på kvällen och grillade och satt ute och hade trevligt ;)



Onsdag: Åkte till stinsen med Karin, Sara och Fredrik och shoppade massa omg :D A och sen åkte vi till mig och bytte väska (a och Marcus visade Sara sin moppe) och sen hem till Bergholtz och käka grillat igen. Sen hade jag och Sara filmkväll. Fett mysigt!



Torsdag: Vinkade av Fredrik och åkte sedan till Stinsen med Luvs. Kom hem och däckade på soffan och packade grejer tills imorn för då ska vi till Göteborg! WIIIIII

I made it

Yey jag klarade det! Kom precis hem och slängde mig direkt på sängen av utmattning haha. Nej men den här helgen har vart värsta pärsen asså. Fast bäst av allt; jag har lärt mig så mycket saker, hehe eller? :P

Ikväll ska jag åka hem till Luvs och ha myskväll med gamla korvgänget. Shit det var verkligen längesen! Och jag är grymt taggad :) Haha nu, äntligen, börjar lovet på riktigt. PUSSAR


Slutspörten

Å vad jag längtar till klockan 16, haha ni anar inte x) Nu sticker jag iväg mot solna och gör min grej. Hörs sen när jag kommer hem :) Då blir det massa uppdatering.

Update

Hemma och ska om en minut slänga mig i sängen och kolla skräckfilm med världens bästa Fredrik. Är helt död efter 11,5 timmars kurs... PUSS PÅ ER ALLA

Super duper

Godmorgon alla morgonpigga! Hehe första dagen på lovet och jag har vart uppe sen 7... Idag fortsätter kursen, hehe a och håller på i 11 timmar så ses väl typ halv 9 ikväll eller någonting ;)


Tagga 11 timmar Frida !

Hehe ska även anta en utmaning idag, försöka inte använda nässpry! HAHA kommer faila

Friday

Shit hörni, har inte kunnat uppdatera på hela dagen! Skandal. Men det beror alla fall på att jag försov mig imorse och typ kom hem för 30 minuter sen. Har haft 2 lektioner idag (första 8.20 och sista 15.00, fail) och så har jag hunnit med att jobba och va på den där kursen. Hehe och min näsa har sagt ifrån + att jag ska upp halv 7 imorn för jag ska va i Solna 9 för fortsättning av kursen. Haha men det är det värt för jag kommer bli en så frymt bra tränare ;) Hehe kanske inte har sagt det men i helgen är jag på tränarkurs, den är sammanlagt (hm... 4+11+7) 22 timmar. OMG det är nästan ett helt dygn.

Så skönt att det äntligen är lov! Fas efter lovet kommer det bli ett helveta men a, nu ska jag typ lägga mig och kolla på film med mina brothers. PUSS

BTW! Vad fan är grejen med den här låten?!?!?!?! Jag blir seriöst störd i huvudet av den!

Sov gott

Jaha nu, då var det fysseprov imorn och inlämning ar kemilabbrapport, hehe och jag har inte ens börjat på kemin... Aja får väl göra den när jag kommer hem från kursen imorn 21.30.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, för imorn är det full rulle! PUSS

I minsta detalj

Planerna för idag är att dra till skolan, sen till sjukhuset (ojoj vad ska jag göra för spännande gejer där), nej men jag ska bara ta ut lite recept, mina mediciner är slut, pollensäsonen ni vet. Sen ska jag tillbaka till skolan en timme och sen ska jag till knattarna. Hehe sen ska jag övningsköra och sen hem och skriva labbrapport. Nu kan ni verkligen stalka mig idag ;)

PUSS!

Sucks to be you

Början 12.40 idag så jag är hemma och pluggar/chillar galeeeeet. Så jävla awsome! Hörs

Senaste nytt

Kom faktiskt precis hem från knatteträningen. Har bara käkat lite middag och sen rusade jag upp för trapporna till datan. Alla fall, imorse försov jag mig, så jag gick lite lökig till skolan haha (jag gick hem till Amanda Lannge på lunchen och käkade, myyyyspyyys), sen var jag på extrafysiken och sen skulle jag ju ha körlektion men den blev inställd så jag satt på bilskolan och läste teori istället. Se klockan 5 var det knatteträning och jag var själv eftersom att hoffe inte kunde idag. Shit pommes vad ungarna var jobbiga, haha men jag älskar dom ändå. Nu ska jag plugga fysik inför provet på fredag och sen ska jag kolla på det där himla programet med Per Moberg, haha största pajasen men a :)

Såg att mitt kvällsinlägg försvunnit :S skrev ju ett inlägg igårkväll, aja.


Underbara Langarn

Awsome dag

Just nu sitter jag i köket framför datan och skriver lite biologi, fick en lång sovmorgon idag så passade på att utnyttja den till plugg :) Hehe så om en timme ungefär drar jag till skolan en lektion och sen till biblan typ en timme innan jag ska på körlektion. Sen raka vägen hem och fortsätta plugga. Så skön dag!


Just nu!

-



Ni är så jävla bäst ska ni veta, älskar er massor


1000 gånger om


Godnatt people, jag avslutar dagen med en grym låt!

10 täcken

Det blev ingen öl och bowling för min del. Blö det suger att vara hemma och sjuk, hehe min kära vän Ani berättade för mig att om man var sjuk ska man ta på sig tjocka kläder och lägga sig under typ 10 täcken och så svettas man ut allt som är sjukt och sen ska man snabbt under alla tecken byta om till andra kläder. Då ska man tydligen bli frisk snabbt! Haha skulle inte banga på att pröva, fast just nu måste jag plugga.

Juste! Kollade precis på första avsnittet av total blackout och fyfan vad jag garva, dom blir ju så himla rädda haha, usch skulle aldrig våga. Längtar till avsnittet då David ska va med! OMG säger jag bara.


Från min älsklings blogg

Ett ord

Usch det här känns nästan som värsta dagen ever! Eller nästan i alla fall, haha I'm gonna tell you! Jag fick typ värsta förkylningsattacken på kemin och så fortsatte den hela dagen fram tills nu då jag äntligen kom hem och fick tag på min nässprej som jag glömt hemma hela dagen, förövrigt så kommer detta vara en sjukt trevlig vecka eftersom att jag inte har några mattelektioner och då äger mitt schema helt plötsligt. Fast jag har ett prov och en kemilabbrapport som ska in innan det blir lov, shit hade inte tänkt på att det är påsklov om typ 5 dagar.

Har ett annat stort dilemma, Ica ska ju till O'Learys ikväll och jag är ju typ skit sjuk! Sucks to be me säger jag bara.


Ett ord: Vår

Fail

Godmorgon alla glada, jag vaknade inte upp så glad idag eftersom att jag typ blivigt sjuk igen, har inte återhämtat mig från förra veckan och varit uppe och gjort massa skit. Så just nu vill jag helst bara ligga i sängen och sova bort allt :P Men jag mpste gå till skolan och skriva spanskaprov så... Får se hur det blir med resten av dagen, puss på er!


Jag är tillbaka!

Shitshitshit mitt internet är tillbaka! och det betyder att jag kommer uppdatera min blogg som vanligt i fortsättningen! :) Är så himla glad! Efter alla telefonsamtal till massa gubbar och gummor och till och med Johan har ju försökt fixa det, haha, och det enda vi behövde göra var typ att starta om datan, asså verkligen starta om från 0 så den blev som fabriksny. Men det funka och det är allt som räknas!

Den här helgen har varit rätt skön, har varit med lite tjejer lite killar och så Fredrik då förståss ;) Hehe och idag har jag varit på konfirmationsträff och ätit massa bullar haha, och sen drog jag hem och typ vilade mig eftersom jag fick så sjukt ont i halsen igår, sen så drog jag och var tränare på box&kick och så körde jag hem också, haha inte illa av en noob säger jag bara ;)


och herregud vad det har varit blåsigt! såhär såg det ut i Häggvik i lördags

Fuck mitt internet

Hej alla trogna bloggläsare...

Jag har dock inte varit så trogen den senaste veckan, mitt internet på min dator funkar fortfarande inte så vi ska väl typ ringa en support eller nåt. Jag deppar och har typ inte tillgång till någon data så. Men jag ska försöka få igång mitt himla internet och börja blogga mer :) Älskar ju att blogga... Alla fall.


Idag var vi med skolan på Naturhistoriskamuseet med biologin. Det var typ kul ju, hade hört att det skullr va skit jobbigt och så men det gick superbra, och nu är jag hemma för att äta lite snabbt innan jag ska till bilskolan för att ha min första körlektion med dom, jag är typ lite nervös, och förväntansfull. Hihi ses snart! Mycket snart.

Lördag

Japp, planerna för idag är plugga, ica, middag med Ebba, Johanna och Agnes.


Jag lever i alla fall

Ge mig styrka! Seriöst mitt internet funkar fortfarande inte, gaaaah!

Aja nu är jag allafall hemma hos Fredrik med Johan och vi har blandat ihop lite holidaydip och ska snart slänga oss i soffan framför en film. Känner mig fortfarande dålig, det hjälpte inte att åka och köpa godis, tror typ att jag håller på att bli sjuk. Så vilar ikväll, äter mig fet hehe :P

pissväder

Mitt internet funkar som sagt fortfarande inte så det är lite dålig uppdatering eftersom att samtliga i min familj använder sina datorer 24, haha :P Men jag kan tala om att jag inte gjorde något spännande igår värt att veta, och idag känner jag mig faktiskt inte så frisk. Och det orkar jag verkligen inte med, aja får se hur jag mår sen då efter skola, tror att det kan ha att göra med att jag inte ätit så mycket godis den här veckan :(

Aja snart blir det ut i pissvädret.

RSS 2.0