Tisdag

Godmorgon! Två lektioner + NTrep + körlektion + jobb = komma hem 10 ikväll :)

PUSS

Måndag

Shit jag har haft världens längsta dag! Men det blir ju så när NT närmar sig :P Hehe kom hem för ungefär 40 minuter sen och slängde mig direkt över maten och sen upp på rummet för att kolla masterchef :) Wiho! Snart ska jag skriva klart min projektuppsats och sen ut och övningsköra lite :) Skönt att det är måndag ändå :P


Älskar den här bilden!

What's going on

Nu ska jag träna! Har ätit alldeless förmycket gottis i helgen! Hehe ;) Sen blir det mys hos Freddy

:)

Lördag

Just nu sitter jag och skriver på min projektuppsats :) Hehe ska strax börja göra mig iordning för att dra till bilskolan och öva lite teori och sen vidare till jobbet :) Sen när jag kommer hem blir det förmodligen lite mer plugga, hehe och sen typ i eftermiddag kommer min pappas bror och hans sambo hit på middag och så ska min farbror kolla på min data och hårddisk. Hoppas han kan fixa dom :D :D

Som ni ser fullt upp idag :P

Wopa

Nu ska jag och pluttisen baka cupcakes :D



Sista dagen på period 1

Amen shit! Det är ju sista dagen på period 1 idag! Hur 17 kan 11 veckor gått så fort? hm, det är bara 22 veckor kvar av skolan!!!!!

Fick sovmorgon pga provet igår så jag är glad :D Så ska strax skutta till skolan för lite stödengelska och spanska och fysik. Hehe kom just på att vi ska ha med oss fika till spanskan och så fick jag syn på de smaskiga mandarinerna mamma köpt (haha jag vet jag kan inte heller tro det, tar jag verkligen med mig mandariner istället för godis? haha jag kan forftarande chokera).

Tänkte även vara lite duktig, så jag gick upp lite extra tidigt för att skriva på min projektuppsats


Whaaat?

omg 1 % av alla som drabbas av "sjukdomen" brustet hjärta dör. Shit jag tror jag dör (men gud tänk om jag skulle dö av att Fredrik krossade mitt hjärta)

Läs artikeln här
http://healthland.time.com/2011/11/17/study-women-are-more-vulnerable-to-broken-hearts/

Har du ätit din spenat?

Okej, jag har verkligen ingen aning om hur matten gick, eller alltså det lutar väl mer åt det dåliga hållet hehe men alla fall! Det är över nu och det känns awsome! Hehe, drog sen till la escuela de coche och a sen vet jag inte vad jag gjorde (blink blink ;)) Men sen när jag kom hem i alla fall var jag sjukt hungrig och helt slut och så hade mamma gjort min favoritmat efter pommes frittes! Hihi lax och potatis med spenat. Den kittla dödsskönt i kistan.

Har ni tänkt på att det är konstigt att man kan ändra sin smak så mycket. Typ inga barn gillar spenat (hade någon givit mig det när jag var liten hade jag säkert inte heller gillat det) men nu älskar jag det :) kan sleva i mig det som om det vore glass haha. Och så hatade jag, verkligen hatade potatisgratäng när jag var liten, det är ju hur gott som helst ju :) Haha och så gillade jag ju kaviar, och smör :P usch och fy och bläk!

Nu ligger jag helt utslagen på min säng. Måste göra engelska... Känner att huvudet inte riktigt hänger med i tankarna. Kanske ska fråga google translate om han vill leka. PUSS



You set the tone

Imorgon avgörs allt.
Exakt allt.
Vafan vill dom där differentialekvationerna mig?


Onsdag

Godmorgon! Två lektioner framför mig, älskar onsdagar!

Wopsan det är -1 grader ute!

Dagens tips

Tänkte tipsa om ett litet husknep som jag lärde mig i somras :)

Många har väl hört talas om att man kan lägga gurkor på ögonen för att motverka mörka "trötta" ringar. Vad som också kan motverka mörka ringar underögonen är att låta två påsar grönt te som svalnat i kylen ligga på ögonen ca 10-20 minuter :) Do it!

Sen så googlade jag lite på det där med grönt te och det var tydligen också bra mot acne, solbränna och bara allmänt för att stärka kroppens skönhet. Både genom att dricka det och använda det direkt på huden.

Påden här hemsidan står det massor om grönt te och annat som ör bra för kroppen:
http://www.nyfikenvital.org/?q=node/86


Tips på gott grönt te! (google)


Och från ingenstans påminner mig "dagens tips" mig om den här killen. Brukade garva som 17 åt honom, men kommer inte riktigt ihåg varför :P


det

Jahapp, jag sitter och dricker te och gör ni vet vad. Det hade jag tänkt göra tills klockan 21 då DH börjar (japp ska spela in top model och masterchef pga DET) Men destor roligare bilr det sen när jag kan kolla på allt på samma gång :)

Det känns verkligen som att det är mer än tisdag, men tack och lov att det inte är så :P hehe behöver tid att plugga inför mitt livs kanske sista (alla fall sista på gymnasiet) matteprov. Det kommer kännas lite tomt sen när man inte har matte mer :P


SS2-11 ♥

Positiv attityd

Godmorgon! Dagen börjar med historiaprov och går raskt vidare till matte och engelskaplugg. Sen ska jag även jobba :)

Kunde inte vara gladare haha (inte)

Rubrik

Juste! Gissa vad som hände idag!! Vi gick och hämta ut våra NT-overaller! Hehe dom är knallgröna och skitcoola, hehe om två veckor kommer alla ångra att dom inte går natur x) Kan dock inte fatta att det är vår tur att hålla i NTschowen i år! shit det har gått så fort. Kommer ihåg när jag gick i ettan och ba varför har alla gröna kläder och vad fan är NT :P Har ju inte mycket kvar av gymnasiet nu, lite sorgligt när man tänker på det... Usch nu får jag fokusera på matten och Gustav Vasa


baby I'm a superstar

Just nu:
- Sitter jag och pluggar och har gjort det mer eler minde hela dagen. Helt otroligt
- Skulle jag vilja ha en ny mobil
- Har jag på min pyjamasbyxor. Haha jag vet helt sjukt klockan är bara 18
- Är jag jättesugen på muffins
- Fryser jag om fötterna

Och nu nåt helt annat:
Grattis ostkakan på din dag!


haha läskiga zoombies

Det kommer hända om det inte redan hänt

Dagen har spenderats i biblan med Agi och Katharina och matteboken såklart :) Hehe, Sen klockan 4 drog jag och tränade lite cirkelfys med mamsen. Nu har vi precis ätit middag och jag ska hugga in på en pepparkakscupcake min mor bakat och plugga lite historia samt börja på min två sidor långa dikt om mig själv :P Sen om två timmar åker jag till Freddy och fortsätter pluggandet där :) PUSS


Jahapp

Jävlaskithelvetesdata och jävlaskithelvetsetrafikverket

I am back on track med en internetsladd kopplad till datan. Det duger.

Hur som helst, jag pluggar och har gjort det större delen av dagen! (b.la. matte e kursprov nästa veckan) Men jag har även fixat min digitalaram så jag och jag älskar den! :D Så bjuder på en bild på ramen och på glassen jag åt i tisdags! ;)




wie

Tjenare bloggen! Inga framsteg på datafronten, men jag jobbar på det! (yey min brors dator är så seeeeeg)

Men just nu är jag supertaggad! Jag har hittat min mobil som var borta :P wehå. Sen så ska jag alldeless strax dra ibäg till Källan och ha återträff med mina älsklings konfirmander! :) Har verkligen saknat dom så mycket!

Suck

Jaha, då har min data gått sönder igen... (byter samtalsämne)

Grattis Luvs som fyller 18 idag :D!

Imorgon drar jag till Köpenhamn med brudarna. Det kommer bli sjukt kul! Hihi och vi ska sova på ett vandrarhem, det har jag aldrig gjort så det kommer bli spännande :)


RSS 2.0